0

A-DERMA Exomega ALLERGO Emolienční balzám 200 ml

Proti škrábání. Vhodné pro suchou kůži se sklonem k atopii. Od narození. Snižuje suchost, zklidňuje podráženou pokožku. Lze použít na obličej, tělo, oční víčka. Bez parfemace.
Více informací
A-DERMA
Skladem
440,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Balzám zklidňuje nepříjemné projevy suché a citlivé pleti se sklony k atopii. Obsahuje celou řadu výživných složek přírodního původu. Vyživuje a posiluje kyselý ochranný plášť pokožky a velmi rychle se vstřebává. Přípravek byl vyroben ve sterilním prostředí, je zcela bez parfemace a neobsahuje konzervační látky. Francouzská značka dermokosmetiky A-DERMA se specializuje na křehkou pokožku lidí bez ohledu na věk. Společnost se nachází v samém srdci jihozápadní Francie, kde v souladu se zásadami organického zemědělství pěstuje speciální odrůdu ovsa Rhealba®. V každém z přípravků značky A-Derma se ukrývá výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, protože právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny –⁠ saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění pleti, a naopak neobsahují proteiny, které by jej mohly vyvolat.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282770149814
3282770149814
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
od narození
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Pierre Fabre
Akce
ADerma
Aplikujte jednou denně na pokožku očištěnou mycím přípravkem bez mýdla, ideálně Exomega CONTROL, který je vhodný k používání již od narození.
WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. NIACINAMIDE. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ALCOHOL. GLYCERYL STEARATE. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE.

A-DERMA Exomega ALLERGO...

440,00 Kč