0

A-DERMA Dermatologická kostka 100 g DUO

Dermatologická mycí kostka pro citlivou pokožku jemně čistí, zklidňuje a zjemňuje pokožku. Hygiena pro křehkou pokožku celé rodiny.
Více informací
A-DERMA
Brzy skladem
224,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Dermatologická kostka je určena pro každodenní hygienu křehké kůže dětí a dospělých. Po umytí je pokožka zklidněná a jemná. Účinnost a snášenlivost byla testována pod dermatologickou kontrolou. Dermatologická kostka byla vytvořena s minimálním počtem ingrediencí ke snížení rizika alergií. Hypoalergenní. Bez parfemace. Bez mýdla.\n \n Hlavní výhody:\n \n • Jemně čistí a nevysouší pokožku.\n • Zklidňuje a zjemňuje křehkou kůži.\n • Výborná kožní snášenlivost.\n • Respektuje a zachovává rovnováhu hydrolipidického filmu.\n Účinné látky:\n \n • Extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek. \n \n Francouzská dermokosmetická značka A-DERMA je specialistou na křehkou kůži celé rodiny. V srdci jihozápadní Francie pěstuje jedinečnou odrůdu, oves Rhealba®, v souladu se zásadami organického zemědělství. Ve všech přípravcích značky A-DERMA je použit výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, neboť právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění kůže), a naopak neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.\n \n Řada A-DERMA Essentials je určena pro každodenní péči o křehkou kůži celé rodiny. Její speciálně vyvinuté složení posiluje hydrolipidický film kůže a zároveň ji chrání po dobu celého dne.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282779093880
3282779093880
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Kostka
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
ADerma
Naneste na vlhkou pokožku, napěňte a opláchněte.
DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE. MALTODEXTRIN. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. STEARIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR (AVENA SATIVA KERNEL FLOUR). WATER (AQUA). CETEARYL ALCOHOL. PARAFFIN. CETEARETH-6. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL). PEG-45 PALM KERNEL GLYCERIDES. CITRIC ACID. MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA). POLYETHYLENE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).
Zabraňte styku s očima. Při zasažení očí důkladně vypláchnout vodou.

A-DERMA Dermatologická...

224,00 Kč