0

A-DERMA Phys–AC HYDRA Kompenzační krém 40 ml

Krém kompenzuje negativní účinky vysušující léčby akné bez zanechání pocitu mastnoty na pleti. Zjemňuje a hydratuje. Vynikající podklad pro make-up.
Více informací
A-DERMA
Brzy skladem
410,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Křehká, citlivá a aknózní pleť, která je podrážděná a oslabená lokálními nebo perorálními léky, potřebuje zvláštní péči. PHYS-AC HYDRA Kompenzační hydratační krém okamžitě po použití zklidňuje pokožku a hydratuje ji po dobu 48 hodin¹. Omezuje nadměrné olupování, šupinatění a pocit pnutí. Při pravidelném používání hydratačního krému je pokožka zklidněná, hydratovaná, příjemná a jemná na dotek. Složení obsahuje kyselinu glycyrrhetinovou a výtažek z ovsa Rhealba®, zklidňující účinnou aktivní látku bohatou na hydro-kompenzační složky. Přípravek je jemně parfemovaný, nezanechává pocit mastnoty a nelepí. Vynikající podklad pro make-up. Nekomedogenní.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282770025200
3282770025200
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
12
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Doprodej
Ano
Naneste na celý obličej ráno a/nebo večer po očištění pleti Čisticím pěnivým gelem nebo Čisticí micelární vodou. Výborný podklad pod make-up.
WATER (AQUA). ISOPROPYL PALMITATE. C12-15 ALKYL BENZOATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). GLYCERIN. 1,2-HEXANEDIOL. ARACHIDYL ALCOHOL. BEESWAX (CERA ALBA). GLYCERYL STEARATE. METHYL GLUCETH-20. PEG-100 STEARATE. ACRYLATES/ACRYLAMIDE COPOLYMER. ARACHIDYL GLUCOSIDE. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). BEHENYL ALCOHOL. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLUTAMIC ACID. GLYCYRRHETINIC ACID. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). POLYSORBATE 85. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM.

A-DERMA Phys–AC HYDRA...

410,00 Kč