0
BIO Produkt

A-DERMA Exomega CONTROL Zvláčňující pěnivý gel 500 ml

Zvláčňující pěnivý gel pomáhá zmírnit pocity svědění a zároveň zklidňuje suchou kůži se sklonem k atopii. Jemně ji čistí a dodává jí potřebnou hydrataci. Je vhodný pro kojence, děti i dospělé. Bez mýdla. Neštípe v očích.
Více informací
A-DERMA
Skladem
483,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zvláčňující pěnivý gel pro suchou kůži se sklonem k atopii. Testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou.\n \n Hlavní výhody: \n • Hydratuje a chrání pokožku.\n • Zklidňuje kůži již od prvního použití.\n • Snižuje suchost a svědění již po 1. týdnu používání.\n \n Účinné látky:\n • Extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek. \n • Filaxerine® (10 HDA, pupalkový olej) obnovuje kožní bariéru.\n • Relipidační a hydratační látky mají relipidační účinek.\n • Jemný systém povrchově aktivních látek (surfaktanty) zajišťuje jemné čištění.\n Francouzská dermokosmetická značka A-DERMA je specialistou na křehkou kůži celé rodiny. V srdci jihozápadní Francie pěstuje jedinečnou odrůdu, oves Rhealba®, v souladu se zásadami organického zemědělství. Ve všech přípravcích značky A-DERMA je použit výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, neboť právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění kůže), a naopak neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.\n \n EXOMEGA CONTROL je řadou pečujících a hygienických přípravků, která byla vyvinutá pro specifické potřeby suché kůže se sklonem k atopii.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282770143744
3282770143744
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
500 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.
WATER (AQUA). DISODIUM COCOAMPHODIACETATE. PEG-7 GLYCERYL COCOATE. DECYL GLUCOSIDE. POLYSORBATE 20SODIUM CHLORIDE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. SODIUM GLYCOLATE. GLYCERIN. PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). BENZOIC ACID. CITRIC ACID. GLYCERYL LAURATE. LACTIC ACID. MALTODEXTRIN. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). PEG-7 GLYCERYL COCOATE. TOCOPHEROL.
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

A-DERMA Exomega CONTROL...

483,00 Kč