0
BIO Produkt

A-DERMA Cytelium Zklidňující vysušující sprej 100 ml

Vysušující a zklidňující sprej na podrážděnou pokožku se sklonem k mokvání. Zklidňuje podráždění a zmírňuje začervenání. Je vhodný k použití na obličej i tělo, pro kojence, děti i dospělé. Fluidní textura, která nešpiní oblečení.
Více informací
A-DERMA
Skladem
263,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CYTELIUM Vysušující sprej vysušuje a zklidňuje oblasti kůže náchylné k mokvání, jako jsou kožní záhyby nebo oblast plenek, a to již od prvního nástřiku. Je ideální pro celou rodinu. Lze jej aplikovat na obličej, tělo a vnější intimní partie. Lehký, vodový a praktický sprej složený pouze ze sedmi 99 % přírodních složek, které nezanechávají na pokožce fleky. Díky přírodnímu složení bez parfemace a vysoké snášenlivosti je CYTELIUM Vysušující sprej nejoblíbenějším vysušujícím přípravkem prodávaným v lékárnách. Pro vegany: neobsahuje složky živočišného původu.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282770104783
3282770104783
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
1 měsíc
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Před použitím očistěte podrážděná místa a důkladně protřepejte láhev. Použijte 2-3x denně. Nestříkejte v blízkosti očí.
WATER (AQUA). ZINC OXIDE. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. ACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMER. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). BENZYL ALCOHOL. SODIUM HYDROXIDE. 99 % složek přírodního původu

A-DERMA Cytelium...

263,00 Kč