0

A-DERMA Biology AC Čistící micelární voda 400 ml

Jemně čistí pleť a odstraňuje make-up. Vhodné pro pleť se sklonem k akné. Na obličej a oči. Má jemnou svěží vůni. 100% přírodní složení.
Více informací
A-DERMA
Skladem
494,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BIOLOGY AC je dermatologická a BIO certifikovaná řada péče o pleť, která působí na všechny viditelné projevy akné (pupínky, černé tečky, červené a hnědé stopy aj.) a obnovuje přirozenou rovnováhu kožního mikrobiomu.

Čistící micelární voda čistí pleť, aniž by ji vysušovala. Jemně odstraňuje nečistoty a make-up, stahuje póry a přispívá k rovnováze kožního mikrobiomu. Díky svému fyziologickému pH a složení proti znečištění, které chrání kožní bariéru, zanechává micelární voda BIOLOGY AC pokožku jemnou a svěží.

Obsahuje oves Rhealba® z organického zemědělství. Jedná se o rostlinnou aktivní látku s obnovujícími, zklidňujícími a regeneračními dermatologickými vlastnostmi.

Dermatologická péče o pleť s BIO certifikací COSMOS ORGANIC od společnosti ECOCERT.

Informace pro vegany: Neobsahuje složky živočišného původu.

Tato účinná denní péče je vhodná pro mastnou pleť se sklonem k akné u dětí od 9 let, dospívajících a dospělých.

A-DERMA

Parametry

EAN
3282770153033
3282770153033
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Voda
Velikost balení
400 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 9 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Pierre Fabre Dermo-Cosmetique GmbH
Akce
ADerma
1-2x denně. Aplikujte ráno a/nebo večer pomocí vatového tamponu na obličej a oči. Bez oplachování. Neštípe v očích. Fyziologické pH. Nekomedogenní.
WATER (AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. GARCINIA MANGOSTANA PEEL EXTRACT. AVENA SATIVA (OAT) FLOWER/LEAF/STEM JUICE (AVENA SATIVA FLOWER/LEAF/STEM JUICE)*. TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) RHIZOME/ROOT EXTRACT (TARAXACUM OFFICINALE RHIZOME/ROOT EXTRACT). ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. ETHYL LAUROYL ARGINATE HCL. FRAGRANCE (PARFUM). MALTODEXTRIN. POLYGLYCERYL-4 CAPRATE. POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE.

A-DERMA Biology AC Čistící...

494,00 Kč