0

ORTHOMOL Mental 30 denních dávek

Doplněk stravy obsahující důležité mikroživiny pro mozek, koncentraci a paměť.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
1 365,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Orthomol Mental je doplněk stravy. Důležité mikroživiny pro mozek, koncentraci a paměť. Kyselina pantotenová podporuje duševní činnost. Omega-3 mastná kyselina DHA přispívá k udržení normální funkce mozku. Přínosného účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg DHA. Vitamín B1 (thiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6, vitamín B12, biotin, niacin, vitamin C a hořčík přispívají k normální činnosti nervového systému. Zinek přispívá k udržení normálních kognitivních funkcí. Vitamin B2 (riboflavin), vitamín C, vitamín E, a také zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Zdravotní stav ovlivňuje řada faktorů, ale moderní medicína již umožňuje mnohé procesy upravit, v případě těch negativních zmírnit nebo zpomalit či dokonce optimalizovat funkce jednotlivých systémů. Pozoruhodné výsledky prokazuje orthomolekulární medicína, která cestou vysokých dávek přírodních biologicky aktivních látek podporuje správnou funkci imunitního, oběhového nebo dalších systémů v lidském těle tak, aby onemocnění předcházela anebo podporovala jejich probíhající léčbu.

Zakladatelem a průkopníkem orthomolekulární medicíny je dvojnásobný laureát Nobelovy ceny profesor Linus Pauling, který již v roce 1968 stanovil její definici a své závěry zveřejnil v prestižním vědeckém časopise Science. Základní princip orthomolekulární medicíny definoval tak, že se „jedná o zachování dobrého zdravotního stavu a o léčbu nemocí pomocí řízených změn přesných koncentrací látek, které se v lidském těle běžně vyskytují“. V praxi to znamená, že je třeba dodat každý den lidskému tělu odpovídající množství vitaminů, stopových prvků a minerálních látek, a to ve správné koncentraci a kombinaci, což zajistí a udrží jeho správné fungování a obranyschopnost. Co je však specifické nebo jedinečné, je právě správná kombinace těchto vitaminů, minerálních látek a stopových prvků s dalšími velmi důležitými přírodními látkami, ať už jsou to výtažky z ovoce, zeleniny a bylin s vysokým obsahem látek, rostlinných barviv nebo rybích olejů.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
4260022696131
4260022696131
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek/Tobolky
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Obsah jednoho sáčku (=denní dávku) rozpusťte ve 150 – 200 ml neperlivé vody nebo ovocného džusu a užijte jej spolu s tobolkami každý den při jídle nebo po jídle.

Mikroživiny jsou potřebné každý den, proto je doporučeno pravidelné a dlouhodobé užívání.

1 denní dávka zahrnuje 14 g prášku a 3 tobolky (2,2 g) = netto 486 g Dextróza, maltodextrin, rybí olej (4,5%), hořečnaté soli kyseliny citronové, želatina, sojový olej, kyselina L-askorbová, kyselina citronová (kyselina), pomerančový prášek, koncentrát sojového lecitinu s fosfolipidy (z glycinu max) (1,4%), glycerol (smáčedlo), arabská guma (stabilizátor), aroma, Lkarnitin-L-tartrát, DL-alfa tokoferyl acetát, extrakt ze zeleného čaje s polyfenoly (z Čajovníku čínského, Camellia sinensis), extrakt Ginkgo biloba s flavonglukosidy a ginkgolidy, mono a diglyceridy mastných kyselin (emulzifikátor), sojové lecitiny (emulzifikátor), nikotinamid, extrakt z hroznových jader (z Révy vinné; Vitis vinifera), glukonát zinečnatý, acesulfam K (sladidlo), extrakty bohaté na tokoferol (antioxidant), kalcium-D pantotenát, pyridoxine hydrochlorid, oxid titaničitý (barvivo), thiamin mononitrát, riboflavin, extrakt z citrusových plodů s bioflavonoidy (z rodu Citrus), koenzym Q10 (0,03%), beta-karoten, oxidy železa (barvivo), měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů (barvivo), extrakt z aksamitníku (Tagetes erecta) obohacený luteinem, retinyl acetát, kyselina pteroylmonoglutamová, lykopen (z Lilku rajčete, Solanum lycopersicum), selenan sodný, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.

Doporučená denní dávka nesmí být překročena. Uchovávejte z dosahu dětí. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Mental 30 denních...

1 365,00 Kč