0

REVALID Hair Complex 60 kapslí + krém na ruce ZDARMA

Doplněk stravy. Poskytuje hloubkovou výživu pro vlasy a nehty.
Více informací
REVALID
Skladem
460,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Nová receptura Revalid Hair Complex se skládá z vitamínů B1, B5, B6, D3, minerálů, jako je zinek, měď nebo železo a bylinných extraktů. Obsahuje také biotin, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů.

Aktivní složky ve vlasovém komplexu Revalid stimulují tvorbu keratinu - vláknitého proteinu, který je klíčovým biologickým stavebním kamenem našich vlasů. To podporuje růst vlasů a obnovuje jejich pružnost, protože vlasy jsou zevnitř zásobovány základními živinami. Keratin tvoří až 90 % vlasu, a proto je pro růst vlasů klíčový. Díky tomuto proteinu vláknité struktury vlasy odolávají vysokým i nízkým teplotám, keratin je také chrání před slunečním zářením. Keratin je tvořen aminokyselinami, z nichž nejdůležitější jsou cystein a methionin. Tyto dvě látky jsou klíčové pro zdraví vlasů.

AKTIVNÍ SLOŽKY

  • Obsahuje aminokyseliny DL-methionin a L-cystin, které jsou klíčové při tvorbě keratinu, základní stavební látky vlasů a nehtů.
  • Výtažky z prosa, pšeničných klíčků a kvasnic jsou bohatým zdrojem vitamínů a minerálů.
  • Zinek a biotin přispívají k udržení normálního stavu vlasů, zinek přispívá k udržení normálního stavu nehtů.

Revalid Hair Complex byl vyvinut ve Švýcarsku.

REVALID

Parametry

EAN
7649992533863
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dronania
Užívejte 1 kapsli přípravku Revalid Hair Complex 2x denně, nejlépe po jídle. Zapijte dostatečným množstvím vody. Doporučená délka užívání je 3 měsíce.
Methionin 200 mg, cystin 100 mg, kyselina pantothenová 100 mg (1667 %*), vitamin B1 3 mg (273 %*), vitamin B6 16 mg (1143 %*), PABA 40 mg, výtažek z prosa 100 mg, výtažek z pšeničných klíčků 100 mg, výtažek z kvasnic 100 mg, železo 4 mg (29 %*), zinek 4 mg (40 %*), měď 1 mg (100 %*), vitamin D 10 µg (200 %*), biotin 300 µg (600 %*) ve dvou kapslích. *RHP – referenční hodnota příjmu.Hypromelóza (kapsle): E464, DL-methionin, D-pantothenan vápenatý, výtažek z pšeničných klíčků (Tritici germinis extractum), výtažek z prosa (Panici miliacei seminis extractum), L-cystin, pivovarské kvasnice (Saccharomyces cerevisiae), kyselina paraaminobenzoová, glukonan železnatý, glukonan zinečnatý, pyridoxin hydrochlorid, magnesium stearát [protispékavá látka]: E470b, glukonan měďnatý, thiamin hydrochlorid, biotin, cholekalciferol.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

REVALID Hair Complex 60...

460,00 Kč