0

ORTHOMOL Vital f 30 denních dávek

Doplněk stravy pro zachování vitality žen. Obsahuje mikroživiny pro nervový systém a energetický metabolismus.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
1 235,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Orthomol Vital f je doplněk stravy. Obsahuje mikroživiny důležité pro nervový systém a energetický metabolismus. Vitamin C, vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6, vitamin B12, kyselina listová, niacin, kyselina pantothenová a hořčík napomáhají ke snížení únavy a vyčerpání. Vitamin B1 (thiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6, vitamin B12, kyselina pantothenová, niacin, vitamin C, biotin, hořčík, vápník, jód, mangan a měď přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitamin B1 (thiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, niacin, biotin, hořčík, měď a jód přispívají k normální funkci nervového systému. Vitamin C, vitamin E, vitamin B2 (riboflavin), zinek, selen, měď a mangan přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem. Omega-3-mastné kyseliny EPA a DHA přispívají k normální funkci srdce. Přínosného účinku je dosaženo při každodenním příjmu 250 mg EPA a DHA. Vápník přispívá k udržování normálního stavu kostí a zubů.

Zdravotní stav ovlivňuje řada faktorů, ale moderní medicína již umožňuje mnohé procesy upravit, v případě těch negativních zmírnit nebo zpomalit či dokonce optimalizovat funkce jednotlivých systémů. Pozoruhodné výsledky prokazuje orthomolekulární medicína, která cestou vysokých dávek přírodních biologicky aktivních látek podporuje správnou funkci imunitního, oběhového nebo dalších systémů v lidském těle tak, aby onemocnění předcházela anebo podporovala jejich probíhající léčbu.

Zakladatelem a průkopníkem orthomolekulární medicíny je dvojnásobný laureát Nobelovy ceny profesor Linus Pauling, který již v roce 1968 stanovil její definici a své závěry zveřejnil v prestižním vědeckém časopise Science. Základní princip orthomolekulární medicíny definoval tak, že se „jedná o zachování dobrého zdravotního stavu a o léčbu nemocí pomocí řízených změn přesných koncentrací látek, které se v lidském těle běžně vyskytují“. V praxi to znamená, že je třeba dodat každý den lidskému tělu odpovídající množství vitaminů, stopových prvků a minerálních látek, a to ve správné koncentraci a kombinaci, což zajistí a udrží jeho správné fungování a obranyschopnost. Co je však specifické nebo jedinečné, je právě správná kombinace těchto vitaminů, minerálních látek a stopových prvků s dalšími velmi důležitými přírodními látkami, ať už jsou to výtažky z ovoce, zeleniny a bylin s vysokým obsahem látek, rostlinných barviv nebo rybích olejů.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
4260022691679
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek/Tablety/Tobolky
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Denně rozmíchejte obsah jednoho sáčku (= denní dávka) přibližně ve 150 – 200 ml neperlivé vody nebo ovocného džusu a užijte s jídlem nebo po jídle společně s tabletou obsahující jód a tobolkou.

Mikroživiny jsou potřebné každý den, proto se doporučuje užívat přípravek dlouhodobě.

1 denní dávka 15 g prášku plus 1 tableta a 1 tobolka (1,1 g) Dextróza, maltodextrin, sacharóza, laktát vápenatý, kyselina citronová, glukonát vápenatý, hořečnaté soli kyseliny citronové, rybí olej (3,1 %), L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferylacetát, uhličitan hořečnatý, stabilizátor arabská guma, kyselina L-askorbová, želatina (z hovězího), objemové činidlo mikrokrystalická celulóza, glukonát zinečnatý, glukonát železnatý, příchuť, humektant glycerol, nikotinamid, uhličitan vápenatý, thiaminmononitrát, riboflavin, hydrochlorid pyridoxinu, D-pantothenát vápenatý, směs tokoferolů, sladidlo acesulfam K, extrakt z citrusových plodů bohatý na bioflavonoidy (z Citrus sp.), glazovací látka hydroxypropylmethylcelulóza, síran manganatý, sladidlo sukralóza, antioxidační extrakt bohatý na tokoferol, betakaroten, protispékavá látka hořečnaté soli jedlých mastných. kyselin, síran měďnatý, extrakt bohatý na lutein z Tagetes erecta, retinylacetát, pteroylmonoglutamová kyselina, jodid draselný, emulgátor sójové lecitiny, lykopen (ze Solanum lycopersicum), D-biotin, chlorid chromitý, molybdenan sodný, selenát sodný, fylochinon, cholekalciferol, kyanokobalamin.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Vital f 30 denních...

1 235,00 Kč