0

Glucadent + zubní pasta 95 g

Zubní pasta s obsahem betaglukanu pro posílení slizniční imunity s klinicky ověřenými účinky.
Více informací
Glucadent
Skladem
126,00 Kč Vč. DPH

(1,33 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Glucadent + zubní pasta 95 g

Ryze česká medicinální zubní pasta. 95 g Zubní pasta obsahující účinnou kombinaci látek u problémů s krvácivostí dásní a začínající parodontózou. Klinicky ověřený účinek: stahující, antimikrobiální, protizánětlivý, snižuje krvácivost dásní. Zubní pasta s kombinací laktátu hlinitého, beta-glukanu, esenciálních olejů a xylitolu je vhodná při problémech s krvácejícími dásněmi a počátečním stadiem parodontózy. Omezuje vznik zubního kazu. Laktát hlinitý vykazuje stahující (adstringentní) účinek. Beta-glukan chrání sliznici dutiny ústní. Šalvějový olej přispívá ke snížení krvácivosti dásní, jeho třísloviny vykazují stahující účinek a chrání dásně před škodlivými bakteriemi. Olej z anýzu hvězdicového osvěžuje dech a odstraňuje halitózu (zápach z úst). Xylitol je přírodní sladidlo, které není tráveno bakteriemi, proto nezvyšuje pH v ústech a nepodílí se na tvorbě organických kyselin. Tím se podílí na ochraně zubů před zubním kazem a snižuje tvorbu zubního plaku (biofilmu bakteriálních kolonií na sklovině). Také další složka zubní pasty, fluorid sodný vytvrzuje zubní sklovinu a tím omezuje vznik zubního kazu.
Glucadent

Parametry

EAN
8595026103504
Léková forma
Pasta
Velikost balení
95 g
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Naturprodukt
Nejméně 2krát denně, nejlépe však po každém jídle. Děti do 6 let včetně pod dohledem dospělého. Pro čištění použijte množství o velikosti zrnka hrachu, abyste omezili spolknutí pasty na minimum. Pokud je fluorid přijímán z jiných zdrojů, konzultujte zubního lékaře nebo praktického lékaře.
Aqua purificata, sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Hydrated Silica, Cellulose Gum, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Titanium Dioxide, Aluminium Lactate, Menthol, Beta Glucan, Sodium Fluoride, Illicium verum Fruit Oil, Potassium Sorbate, Alantoin, Salvia officinalis Leaf Oil.

Glucadent + zubní pasta 95 g

126,00 Kč