0

HERBADENT REMIN Posilující zubní pasta 75 g

Bylinná zubní pasta pro přirozeně bílé zuby, silnou sklovinu a zdravé dásně. Obsahuje molekulu hydroxyapatitu s aktivním vápníkem. Tento komplex navrací do skloviny ztracené minerály a tím ji posiluje. Má příjemnou bylinnou chuť a jemnou pěnivost.
Více informací
HERBADENT
Brzy skladem
187,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

HERBADENT REMIN Posilující zubní pasta 75 g

Patentovaný komplex bioaktivní molekuly hydroxyapatitu s aktivním vápníkem posiluje sklovinu zubu a tak přispívá k její odolnosti a přirozeně bílé barvě. Posílená sklovina je hladší a odolnější vůči vzniku pigmentace a zubního kazu. Unikátní a léty ověřený bylinný extrakt ze sedmi léčivých bylin napomáhá v prevenci zánětu dásní.
HERBADENT

Parametry

EAN
8594021372366
Cesta podání
Zubní
Léková forma
Pasta
Velikost balení
75 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbai a.s.
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Hydroxyapatite, Perlite, Betaine, Alcohol Denat., Calcium Carbonate, Sodium Cocoyl Glutamate, Xylitol, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Cellulose Gum, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Sodium Benzoate, Aroma, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Mentha Piperita Oil, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Rebaudioside A, Sodium Sulfate, Eugenol, Limonene.

HERBADENT REMIN Posilující...

187,00 Kč