0

VITABALANS Beauty Boost Hairs, Nails & Skin DÁRKOVÉ BALENÍ

Doplněk stravy pro podporu přirozené krásy vlasů, nehtů a pleti. V dárkovém balení najdete Biotin Strong a Biotin Collagen.
Více informací
VITABALANS
Skladem
697,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Biotin Strong byl vyvinut pro podporu vitality vlasů a pevnost nehtů. Obsahuje účinnou kombinaci biotinu, zinku a aminokyseliny methionin. Biotin je významný pro tvorbu keratinu, který je hlavní strukturní složkou vlasů a nehtů. Patří do skupiny vitamínů B. Zinek zesiluje strukturu vlasů a nehtů.

Biotin Collagen obsahuje kombinaci klinicky testovaného kolagenu Verisol® P, kyseliny hyaluronové, biotinu, vitamínu C a zinku. Tyto látky poskytují naší pokožce komplexní vnitřní výživu, díky které dochází ke zpevnění, hydrataci a vyhlazení pleti. Hydrolyzovaný kolagen se snadno vstřebává a má v těle vysokou biologickou dostupnost, což vede ke krásné a pevné pleti a jejímu mladistvějšímu vzhledu. Kromě kolagenových peptidů Verisol® P obsahuje Biotin Collagen také kyselinu hyaluronovou, biotin, vitamín C a zinek – živiny, které zvyšují účinek kolagenu a pomáhají zlepšovat kvalitu pokožky.

VITABALANS

Parametry

EAN
6410530058220
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna

Biotin Strong: dospělí užívají 3 tablety denně.

Biotin Collagen: dospělí užívají 3 tablety denně.

Tabletu polkněte a zapijte vodou.

Biotin Strong: Glukonan zinečnatý, plnidlo (celulóza), L-methionin, škrob, D-biotin, emulgátor (hořečnaté soli mastných kyselin), protispékavá látka (oxid křemičitý).

Biotin Collagen: Verisol P-kolagenové peptidy (vepřové), plnidla (fosforečnan vápenatý, hydroxypropylceluloza), hyaluronát sodný, L-askorbová kyselina, emulgátor (hořečnaté soli mastných kyselin), citrát zinečnatý, D-biotin.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti a těhotné či kojící ženy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí.

VITABALANS Beauty Boost...

697,00 Kč