0

JAMIESON Zinek 25 mg 100 tablet

Jamieson Zinek obsahuje vysoce vstřebatelný zinek. Poskytuje podporu imunitnímu systému. Pomáhá tělu metabolizovat sacharidy, tuky a bílkoviny a podporuje udržení zdravé pokožky.
Více informací
JAMIESON
Skladem
248,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ať už je vysoká nebo nízká, vaše imunita je silně ovlivněna vašimi hladinami zinku. Mohutný minerál napomáhá hojení ran a podporuje celkový růst T a B buněk, které se podílejí na imunitní reakci organismu. Mezi výhody zinku patří také jeho funkce jako antioxidantu a studie ukázaly, že může hrát roli i v prevenci zánětů.

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

JAMIESON = KVALITA

Kanaďané důvěřují značce Jamieson již od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

 

JAMIESON

Parametry

EAN
64642021915
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories
Dospělí 1 tableta obden. Užijte s časovým odstupem několika hodin před nebo po užití jiných léků a doplňků stravy. Dávkování podle legislativy EU, o příp. úpravě dávkování se poraďte s lékařem.
Glukonan zinečnatý, leštící látka (celulóza), nosič (hydrogenfosforečnan vápenatý), protispékavá látka (modifikovaná celulózová guma), leštící látka (hořečnaté soli mastných kyselin).
Užívání zinku může způsobit deficienci mědi. Skladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

JAMIESON Zinek 25 mg 100...

248,00 Kč