0

EDENPHARMA Železo plus 30 tablet

Doplněk stravy s obsahem železa, kyseliny listové a vitaminu C. Vhodné pro těhotné či ženy se silným menstruačním krvácením.
Více informací
EDENPHARMA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
119,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Železo potřebují všechny tělesné orgány. Železo je nezbytnou součástí hemoglobinu, složky červených krvinek přenášející kyslík k buňkám. Je zvláště nutné v těhotenství, u žen se silným menstruačním krvácením. Železo má význam pro správný růst buněk a příznivě působí na imunitní systém.

Kyselina listová se účastní dělení buněk, syntézy nukleových kyselin. Patří do skupiny B vitaminů. Pomáhá udržovat dobrý zdravotní stav, je významná pro tvorbu červených krvinek a buněčného dělení. Dostatečný příjem kyseliny listové je důležitý zejména v době těhotenství.

Vitamin C přispívá k udržení správného fungování imunitního systému během intenzivní tělesné námahy a po ní, ke správné tvorbě kolagenu a ke správné funkci kostí, chrupavek, zubů, kůže. Vitamin C příznivě podporuje funkce nervového systému, imunitního systému, přispívá ke správné funkci psychiky, k ochraně buněk před oxidačním stresem, k regeneraci redukované formy vitaminu E a zvyšuje vstřebávání železa.

EDENPHARMA

Parametry

EAN
8588003584304
8588003584304
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Edenpharma
Adresa výrobce
Mikuláša Galandu, 036 01 Martin-Košúty, Slovensko
1 tableta denně
Složení na jednu tabletu: železo ve formě fumarátu železitého 42,6 mg (odpovídá 14 mg čistého železa) (100 % v RVH tabletě), vitamin C 250 mg ve formě Kyseliny L-askorbové (313 % v RVH tabletě), kyselina listová 200 μg (100 % v RVH tabletě).
Doporučená denní dávka nesmí být překročena! Výživový doplněk nesmí být používán jako náhrada pestré a rozmanité stravy! Nevhodné pro děti do 3 let. Výživový doplněk se doporučuje skladovat mimo dosah malých dětí.

EDENPHARMA Železo plus 30...

119,00 Kč