0

Dr. Weiss STOPVIRUS Medical sirup 200+100 ml

Vhodný při příznacích chřipky a nachlazení, oslabené imunitě. Podporuje obranyschopnost a rekonvalescenci. Vhodný již od 3 let. Mohou užívat těhotné a kojící ženy. Neobsahuje alkohol.
Více informací
Dr. Weiss

Velikost balení:

300 ml
150 ml
Skladem
228,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Účinné látky: Extrakty arónie, bezu černého, rybízu černého a moruše černé s vysokým obsahem anthokyanů. Anthokyany omezují dosedání a adhezi virů a bakterií na povrch buněk sliznic, omezují jejich počet a další množení. Vytváří ochrannou antivirovou a antibakteriální bariéru a působí proti rozvoji virové a bakteriální infekce. Extrakty echinacey, schizandry a ženšenu sibiřského podporují regeneraci imunity, pomáhají při fyzické a psychické zátěži, urychlují rekonvalescenci. Sirup je vhodný pro alergiky, celiaky a diabetiky (slazen fruktózou a sukralózou).
Dr. Weiss

Parametry

EAN
8594059738943
8594059738943
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
300 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You
Pro dosažení intenzivního účinku užívají dospělí 3krát denně 1 polévkovou lžíci (15 ml), děti 4krát denně 1 čajovou lžičku (5 ml). Účinek na sliznici je vhodné podpořit krátkým kloktáním doporučené dávky. S užíváním je vhodné začít hned při prvních příznacích únavy, nachlazení a slabosti, v období zvýšených nároků na organizmus (např. v období chřipkových epidemií a zvýšeném kontaktu s nemocnými osobami) a při oslabené imunitě. Před otevřením protřepat. Případný sediment je přirozenou vlastností produktu. Lze užívat během antipyretické, analgetické a antibiotické léčby vždy s hodinovým odstupem od podaného léku.
Extrakty arónie, bezu černého, rybízu černého a moruše černé s vysokým obsahem anthokyanů: anthokyany omezují dosedání a adhezi virů a bakterií na povrch buněk sliznic, omezují jejich počet a další množení. Vytváří ochrannou antivirovou a antibakteriální bariéru a působí proti rozvoji virové a bakteriální infekce. Extrakty echinacey, schizandry a ženšenu sibiřského: podporují regeneraci imunity, pomáhají při fyzické a psychické zátěži, urychlují rekonvalescenci.
Ukládat mimo dosah dětí! Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Dr. Weiss STOPVIRUS Medical...

228,00 Kč