0

Nutrikaše probiotic meruňka a borůvka 3x60 g

Chutná, snadno připravitelná instantní rýžová kaše s kousky mrazem sušených meruněk a borůvek, bez lepku a laktózy. Vhodná pro jedince s výživovým omezením při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině. Poskytuje doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu.
Více informací
Nutrikaše
Skladem
69,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Nutrikaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Jsou zaměřeny na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka. Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce. K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci. Pro podporu trávení jsou nutrikaše obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin. Přidané kousky mrazem sušených meruněk a borůvek jsou lyofilizovány – sušeny hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku, díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy.
Nutrikaše

Parametry

EAN
8595054906177
8595054906177
Léková forma
Instatní kaše
Velikost balení
180 g
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Mogador
Bez lepku
Ano
Obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci. Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit. S ohledem na hodnoty obsažených látek, doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí denně připravených dle návodu.
Extrudovaná rýžová mouka 34,8 %, glukózový sirup, slunečnicový olej, fruktóza 8,3 %, vláknina inulin 6,3 %, modifikovaný kukuřičný škrob, sójový bílkovinný izolát, mrazem sušené meruňky 1,5 % (meruňky 82 %, cukr), mrazem sušené borůvky 1,2 %, kaseinát sodný, stabilizátor E 340, jedlá sůl, vitamínový a minerální komplex, probiotická kultura Bacillus coagulans (5 mld/porce), aroma, protispékavá látka E 551, emulgátor E 471, barivo karoteny. Hmotnost: 180 g.

Nutrikaše probiotic meruňka...

69,00 Kč