0

STADA Lactosolv 30 tobolek

Přípravek přispívá k metabolizmu laktózy a usnadňuje tak strávení mléka a mléčných produktů při laktózové intoleranci. Enzym laktáza zlepšuje trávení laktózy u osob, které laktózy špatně tráví.
Více informací
LACTOSOLV
Skladem
271,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LACTOSOLV® je vysoce kvalitní doplněk stravy obsahující vysokou dávku enzymu laktázy (17500 FCC v jedné tobolce). Enzym laktáza (jiným názvem: ß-galaktosidáza) obsažený v doplňku stravy LACTOSOLV® štěpí laktózu (mléčný cukr) ve střevu na glukózu a galaktózu. Příjem potravin obsahujících laktózu je tedy možné usnadnit přirozenou cestou. Jedna tobolka odbourá zhruba 29 g laktózy, což odpovídá přibližně ½ litru mléka. S ohledem na to, že existují rozdíly v laktózové toleranci, by se postižení měli poradit s odborníky o funkci doplňku stravy v jejich jídelníčku.
LACTOSOLV

Parametry

EAN
4011548027882
4011548027882
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Stada
Stada

Užívejte 1-3 tobolky v závislosti na množství laktózy v konzumovaných potravinách / nápojích a zapijte je vodou. Jedna tobolka odbourá zhruba 29 g laktózy, což odpovídá přibližně ½ litru mléka. Tobolky nežvýkejte. Dávkování je nutné individuálně otestovat a přizpůsobit rozsahu laktózové intolerance a obsahu laktózy v jídle. S ohledem na to, že existují rozdíly v laktózové toleranci, by se postižení měli poradit s odborníky o funkci doplňku stravy v jejich jídelníčku.

17500 FCC enzymu laktázy v jedné tobolce. (FCC – jednotky v souladu s potravinovým chemickým kodexem Food Chemical Codex).

Maltodextrin, enzym: ß-Galaktosidáza (43,5 %), povrchové činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza, chlorid sodný.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

STADA Lactosolv 30 tobolek

271,00 Kč