0

DRILL 24 pastilek

Pastilky pro lokální léčbu lehčích infekcí a zánětů dutiny ústní a hltanu při chřipce a nachlazení bez horečky a celkových příznaků.
Více informací
Drill
Brzy skladem
177,00 Kč Vč. DPH

(7,37 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

DRILL 24 pastilek

Pastilky Drill mají antiseptický účinek a pomáhají mírnit bolest. Působí na téměř veškeré patogeny vyskytující se v dutině ústní a hltanu. Současně snižuje zánětem vyvolanou lokální bolest. Přítomná aromata se rovněž podílejí na účinnosti přípravku ve smyslu desinfekce, zjemnění a zklidnění podrážděných sliznic. V případě infekcí s celkovými příznaky je nutná kontrola u lékaře.
Drill

Parametry

SUKL kód
0057655
EAN
3577056015335
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
24 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
6
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Otorhinolaryngologica
Dospělí a dospívající od 15 let užívají 1 pastilku podle potřeby, maximálně 4x denně. Děti od 6 do 15 let užívají 1 pastilku dle potřeby, maximálně 2-3x denně. Pastilky nežvýkejte, ale nechte volně rozpustit v ústech. Odstup mezi jednotlivými dávkami by měl být u dospělých minimálně 2 hodiny a u dětí 4 hodiny. Neužívejte před jídlem nebo pitím z důvodu možnosti zalknutí. Pokud se do 5 dnů (u dětí do 3 dnů) nedostaví zlepšení nebo dojde ke zhoršení stavu, je nutná porada s lékařem. V těhotenství a při kojení není vhodné užívat tento přípravek.
Léčivými látkami jsou chlorhexidini digluconas 3,00 mg a tetracaini hydrochloridum 0,20 mg v 1 pastilce. Pomocnými látkami jsou kyselina askorbová, amonium-glycyrrhizát, ponceau 4R, složené aroma, složené mentholové aroma, sacharóza, tekutá glukóza.
Nepoužívejte v případě prokázaných alergií (přecitlivělosti) na chlorhexidin a ostatní složky přípravku. Nepodávejte dětem mladším než 6 let. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

DRILL 24 pastilek

177,00 Kč