0

Hedrin Once Spray Gel 100ml

Sprey gel působí proti vším a jejich vajíčkům.Mechanický rozprašovač pomáhá snadno nanést gel na hlavu a vlasy, včetně těžko dostupných míst. Působí do 15 minut a je určen dospělé a děti již od 6 měsíců věku.
Více informací
-
Skladem
255,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hedrin Once Spray Gel je tekutý gel ve spreji - vysoce účinný přípravek proti vším a jejich vajíčkům. Funguje na principu fyzického zadušení vší a také obsahuje Penetrol®, který pomáhá produktu proniknout do vajíček vší a zahubit je.Přípravek Hedrin® Once působí již po jednom použití, ale je doporučeno provést další kontrolu jeden týden po aplikaci, abyste se ujistili, že žádné vši ani vajíčka neunikly pokrytí přípravkem. Pokud objevíte živé vši, můžete ošetření zopakovat a znovu aplikovat přípravek. Gel lze bezpečně používat v libovolné frekvenci bez toho, aby si vši vytvořily odolnost.Chcete-li gel odstranit, je třeba jej plně pokrýt šampónem, protože produkt odpuzuje vodu. Pokud budou vlasy před nanesením šampónu opláchnuty, nebude odstranění přípravku účinné. PŘED NAMOČENÍM naneste šampón přímo na povrch vlasů a úplně je jím pokryjte.
-

Parametry

EAN
5011309009118
5011309009118
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
6 měsíců
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
  • Rovnoměrně naneste dostatečné množství gelu na SUCHÉ vlasy a zajistěte, aby byly vlasy i vlasová pokožka kompletně pokryty gelem a aby jím byly vlasy NASYCENY.
  • Vpravte přípravek do vlasů prsty nebo běžným hřebenem a důkladně gel rovnoměrně rozetřete od kořínků ke konečkům.
  • Ponechte přípravek ve vlasech působit po dobu minimálně 15 minut (případně déle).

 

Dimeticone, nerolidol (Penetrol®), PEG/PPG dimeticone co-polymer, silica silylate.

Hedrin Once Spray Gel 100ml

255,00 Kč