1

VINCENTKA Sirup s jitrocelem a mateřídouškou 200 ml

Přípravek s obsahem rostlinných extraktů z jitrocele a mateřídoušky v kombinaci s minerální vodou Vincentka z přírodního léčivého zdroje.
Více informací
VINCENTKA
Skladem
75,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Minerální voda Vincentka z přírodního léčivého zdroje příznivě ovlivňuje vnitřní prostředí člověka. Pití samotné Vincentky® je vhodné při nachlazení a zahlenění. Jitrocelový extrakt s obsahem slizu, aukubinu, tříslovin a kyseliny křemičité je vhodný při kašli (podporuje odkašlávání) a zahlenění dýchacího ústrojí. Mateřídouškový extrakt s obsahem silic, tymolu, hořčin, tříslovin a flavonů působí příznivě na dýchací cesty, zmírňuje kašel a má antioxidační vlastnosti.
VINCENTKA

Parametry

EAN
8594027250118
8594027250118
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vincentka
Vincentka
Dospělí: 3 krát denně 1 polévkovou lžíci (7 ml). Děti: 3 krát denně 1 čajovou lžičku (3 ml). Sirup je vhodné zapít čajem.
Invertní cukr, přírodní léčivá minerální voda Vincentka, jitrocelový vodnělihový extrakt, mateřídouškový vodnělihový extrakt, konzervant (sorban draselný).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí.

VINCENTKA Sirup s...

75,00 Kč