0

MOVIT ENERGY Mořský kolagen beauty plus + kyselina hyaluronová 90+90 tablet

Mořský Kolagen Beauty Plus + Kyselina hyaluronová v dárkovém balení. Unikátní doplněk stravy podporující přirozeně krásný a svěží vzhled pleti.
Více informací
MOVit Energy

Velikost balení:

180 ks
90 ks
Brzy skladem
750,00 Kč Vč. DPH

(4,17 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

MOVIT ENERGY Mořský kolagen beauty plus + kyselina hyaluronová 90+90 tablet

Hlavní složkou je 100% přírodní hydrolyzovaný mořský kolagen typu I. Peptan® F 2000 LD. n • Kolagen je základní strukturální složkou kůže zajišťující její pevnost.n • Kyselina hyaluronová se podílí významně na struktuře kůže, zajišťuje její pružnost a hydrataci.n • Biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky.n • Koenzym Q10 je součástí buněk kůže. Jeho produkce s věkem klesá. Stárnutí kůže vede k tvorbě vrásek a vyšší náchylnosti k poškození zářením.n • Křemík je důležitým stopovým prvkem. Jeho deficit v kůži může vést k tvorbě vrásek.n • Zinek je stopovým prvkem, který chrání buňky před oxidačním stresem, podílí se na tvorbě bílkovin, přispívá k udržení normálního stavu vlasů, kůže a nehtů.n • Selen přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a chrání buňky před oxidačním stresem.n • Kyselina pantothenová přispívá k energetickému metabolismu.
MOVit Energy

Parametry

EAN
8594202101181
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
180 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
2-3 tablety denně, důkladně zapít tekutinou.
Hydrolyzovaný rybí kolagen typu I., hypromelóza – potahová látka, hyaluronát sodný, kvasnice obohacené selenem (Lalmin Se), citrát zinečnatý, oxid křemičitý, stearan hořečnatý – protispékavá látka, Koenzym Q10, D-pantothenát vápenatý, D-biotin.n n Obsah účinných látek v 1 tabletě: Kolagen Peptan F 2000 LD 1000 mg, kyselina hyaluronová 25 mg, koenzym Q10 10 mg, křemík 10 mg, zinek 7,5 mg (75 %*), kyselina pantothenová 6 mg (100 %*), Biotin 150 mcg (300 %*), Selen 50 mcg (91 %*).n * RHP - referenční hodnota příjmu
Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré a vyvážené stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 °C mimo přímé sluneční světlo nebo reflektory.

MOVIT ENERGY Mořský kolagen...

750,00 Kč