0
  • Krátká expirace

VLASOVÉ HNOJIVO 150 tablet

Unikátní doplněk stravy s aminokyselinami, MSM a biotinem přinášející účinnou pomoc v boji s nadměrným vypadáváním a ztrátou vlasů, jejich pomalým růstem a špatnou kvalitou.
Více informací
Vlasové hnojivo

Velikost balení:

60 ks
Skladem
627,00 Kč Vč. DPH

(4,18 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VLASOVÉ HNOJIVO 150 tablet

Vlasové hnojivo obsahuje pečlivě zvolenou kombinaci látek s komplexním účinkem na stav vlasů. Přípravek obsahuje aminokyseliny, zdroje keratinu představujícího základní stavební prvek vlasových buněk. Klíčový je také obsah methylsulfonylmethanu, zdroje síry, která je již tradičně označována za „minerál krásy“. Přípravek obsahuje rovněž zvýšené dávky vitaminů skupiny B, jako je kyselina pantothenová a biotin, křemíku a zinku pro přirozenou kvalitu vlasů a vlasové pokožky zodpovědné za pevné uchycení vlasových cibulek.

Parametry

EAN
8594059737076
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
Expirace
31.7.2024
Adresa výrobce
Oderská 2, 749 01 Vítkov, Česká republika
Užívejte 1 tabletu 2x denně, ráno a večer. Doporučujeme zapít velkým množstvím tekutiny. Pro optimální účinek doporučujeme užívat po dobu minimálně 3 měsíců.
L-methionin; methylsulfonylmethan; cystin; křemík (oxid křemičitý); zinek (oxid zinečnatý); kyselina pantothenová (vitamin B5, D-pantothenan vápenatý); biotin (vitamin B7).
Neužívat při přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Užívání v těhotenství a během kojení doporučujeme zkonzultovat s lékařem nebo lékárníkem.

VLASOVÉ HNOJIVO 150 tablet

627,00 Kč