0

IMEDEEN prime renewal 120 tablet

Doplněk stravy vhodný pro ženy 50+ a po menopauze. Anti-aging pleti ve formě tablet. Přispívá k tvorbě kolagenu a pomáhá zlepšit kvalitu pleti
Více informací
IMEDEEM
Skladem
3 321,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

IMEDEEN PRIME RENEWAL představuje inovativní přístup k péči o pleť, působí zevnitř a vyživuje tak pokožku celého těla. Obsahuje unikátní komplex proteinů a polysacharidů. Pomáhá zlepšovat pevnost, hydrataci a pružnost pleti, snižuje viditelnost jemných linek a vrásek. Vitamín C, který obsahuje přispívá k tvorbě kolagenu. Výtažek z hroznů a čaje, zinek a vitamín E chrání buňky před oxidativním stresem a vnějšími vlivy. Přípravek napomáhá zlepšit pevnost, vzhled a struktůru pokožky její kvalitu a hydrataci a to primárně v obličeji, na rukách a v dekoltu, brání tak předčasnému stárnutí pleti. Je vhodný pro ženy ve věku 50+ a po menopauze.
IMEDEEM

Parametry

EAN
9120036091764
9120036091764
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Ferrosan Medical Devices
  • Maltodextrin, výtažek z ryb (Marine Complex™), sójová vláknina, vitamín C (L-askorban sodný), modifikovaný škrob***, výtažek z bílého čaje (Camellia sinensis (L). Kuntze), zinek (glukonan zinečnatý), leštící látky (methylcelulosa, šelak, mastek), výtažek z heřmánku (Matricaria recutita L)***, výtažek z rajčat (Lycopersicon esculentum Mill.), výtažek z jadérek hroznů (Vitis vinifera L.), vitamín E (RRR-alfatokoferyl-acetát), zvlhčující látka (glycerol), rostlinný olej, barviva (oxid titaničitý, amoniakový karamel).
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

IMEDEEN prime renewal 120...

3 321,00 Kč