0
  • Terezia s dopravou zdarma

TEREZIA B-komplex super forte+ 20 tablet

Vitaminová B-Bomba! Každá tableta obsahuje všech 8 vitaminů skupiny B, tedy vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 a B12 ve vysokých dávkách. Společně tyto vitaminy podporují energetický metabolismus, činnost nervové soustavy a také přispívají k normálnímu stavu pokožky a sliznic.
Více informací
TEREZIA

Velikost balení:

20 ks
100 ks
Skladem
67,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

TEREZIA B-komplex Super Forte+ Pravidelné užívání B-KOMPLEX SUPER FORTE doporučujeme zejména dětem od 12 let jako doplněk pestré stravy, dále také lidem s vysokou psychickou zátěží a kuřákům. Vitaminy jsou rozpustné ve vodě a jejich přebytek je přirozeně vylučován s močí. Každá tableta obsahuje všech 8 vitaminů skupiny B, VITAMIN B1 (THIAMIN) PŘISPÍVÁ k normálnímu energetickému metabolismu a normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti a činnosti srdce. VITAMIN B2 (RIBOFLAVIN) PŘISPÍVÁ k udržení normálního stavu sliznic a červených krvinek, k normálnímu stavu pokožky a zraku, k normálnímu metabolismu železa, k ochraně buněk před oxidačním stresem. VITAMIN B3 (NIACIN) PŘISPÍVÁ k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, ke snížení únavy a vyčerpání. VITAMIN B5 (KYSELINA PANTOTHENOVÁ) PŘISPÍVÁ k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurostransmiterů. VITAMIN B6 (PYRIDOXIN) PŘISPÍVÁ k normální syntéze cysteinu a metabolismu homocysteinu, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, k regulaci hormonální aktivity. VITAMIN B7 (BIOTIN / VITAMIN H) PŘISPÍVÁ: k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, k normálnímu metabolismu makroživin, k udržení normálního stavu vlasů, sliznic a pokožky. VITAMIN B9 (KYSELINA LISTOVÁ) PŘISPÍVÁ k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální syntéze aminokyselin, k normální krvetvorbě a metabolismu homocysteinu. VITAMIN B12 (KOBALAMIN) PŘISPÍVÁ k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek a k normální funkci imunitního systému.
TEREZIA

Parametry

EAN
8594006897860
8594006897860
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Terezia Company
Bez lepku
Ano
1 tableta denně

Vitamin B1 (thiamin) 10 mg (909 % RHP), Vitamin B2 (riboflavin) 10 mg (714 % RHP), Vitamin B3 (niacin) 50 mg (313 % RHP), Vitamin B5 (kyselina pantothenová) 22,5 mg (375 % RHP), Vitamin B6 (pyridoxin) 8 mg (571 % RHP), Vitamin B9 (kyselina listová) 400 µg (200 % RHP), Vitamin B7 (biotin/vitamin H) 200 µg (400 % RHP), Vitamin B12 (kobalamin) 10 µg (400 % RHP) v jedné tabletě.

RHP ………. Referenční hodnota příjmu

Protispékavá látka mikrokrystalická celulóza, nikotinamid, plnidlo fosforečnan vápenatý, pantothenát vápenatý, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, plnidlo polyvinylpyrrolidon, potah tablety (hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo riboflavin), protispékavá látka stearan hořečnatý, kyselina pteroylmonoglutamová, biotin, kyanokobalamin.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

TEREZIA B-komplex super...

67,00 Kč