0

GENERICA Neurotamin 60 kapslí

Doplněk stravy obsahuje kombinaci účinných látek s příznivým účinkem na podporu správné funkce nervů.
Více informací
GENERICA
Skladem
355,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy Neurotamin obsahuje kombinaci účinných látek podporujících správné funkce nervů.

  • unikátní extrakt z plodů pepře černého
  • vitamíny B1, B6, B12
  • kyselina listová – folát, která spolu s vitamínem B12 sehrává úlohu v procesu dělení buněk
  • nukleotid uridin-5′-monofosfá

Přípravek Neurotamin se doporučuje na doplnění výživy pro neurony. Je vhodný i jako doplněk pro osoby s potřebou zvýšené kvalitní a průběžné výživy buněk tvořících myelinový obal pro kvalitu přenosu nervových vzruchů a tím i na správné fungování nervového systému ( např. páteře, kříže, plotýnek či zápěstí).

PhytoCann BP​ je patentovaný extrakt z plodů pepře černého, který pochází z vulkanických vysokohorských oblastí nedotčeného ostrova Sulawesi v Indonézii. Tento extrakt se vyrábí pomocí extrakce CO2, je čistý, neobsahuje rozpouštědla. Jeho hlavní účinnou látkou je ß-karyofylen (fytokanabinoid) a další terpeny. Extrakt z plodů pepře černého má množství různých zdravotních výhod, mimo jiných přispívá i ke správnému fungování nervového systému.

Uridín-5′-monofosfát patří mezi nukleotidy a je jednou ze stavebních složek při syntéze nové nukleové kyseliny RNA. Při obnově nervu je potřebné zvýšené množství RNA. Při běžné hladině RNA je však obnova nervu pomalá (měsíce až roky) nebo se neuskuteční. Z toho důvodu je organismus závislý na pravidelném přísunu nukleotidů v potravě.

Vitamíny B6, B12 a kyselina listová se v přípravku nacházejí v biologicky aktivních formách, které v porovnání s běžně používanými formami dokáže organismus lépe vstřebat a využít.

GENERICA

Parametry

EAN
8588003769350
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Generica spol. s r.o.
Generica spol. s r.o.
Dospělí 1 kapsli denně, zapít vodou.

Objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza; uridín-5′-monofosfát sodný, obal kapslí: hydroxypropylmetylcelulóza, uhličitan vápenatý, čištěná voda; PhytoCann BP – extrakt z plodů pepře černého, tiamin mononitrát, pyridoxal-5-fosfát monohydrát, protihrudkující látka: stearan horečnatý; Quatrefolic® (glukozaminová sůl kyseliny (6S)-5-metyltetrahydrolistové), metylkobalamin.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

GENERICA Neurotamin 60 kapslí

355,00 Kč