0

BIOMIN Restart Covital DAY 60 tobolek

Vitamínový a minerální doplněk stravy s obsahem baikalinu, aescinu, vitamínů C, B6, B12, D3, zinku a hořčíku, které přispívají ke zlepšení širokého spektra symptomů vyskytujících se po překonání virových infekcí (včetně infekcí Covid-19). Užíván přes den.
Více informací
Biomin
Brzy skladem
455,00 Kč Vč. DPH

(7,58 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BIOMIN Restart Covital DAY 60 tobolek

Biomin, a.s. je slovenská farmaceutická společnost s garantovaným obsahem účinných látek té nejvyšší kvality. Nabízí doplňky stravy na čistě přírodní bázi, které ani při dlouhodobém užívání nezatěžují organismus. Mají unikátní patentované složení, díky kterému vám poskytnou jen to nejlepší z přírody. Neobsahují cukr, lepek ani laktózu, mohou je užívat diabetici, lidé s potravinovými intolerancemi a ocení je i vegetariáni. Biomin Restart Covital Day je vhodný při nadměrné fyzické a psychické zátěži. Složení osmi vitamínů, minerálů a ostatních látek přispívá k normálnímu metabolismu a k ochraně buněk před oxidačním stresem, správnému fungování imunitního systému, přispívá ke snížení vyčerpání, únavy a správné funkci psychiky, správnému fungování kardiovaskulární soustavy a normálnímu stavu kloubů a svalů.
Biomin

Parametry

EAN
8588000048670
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomin
Užívejte 1 tobolku 2x denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.
Baikalin (šišák bajkalský, scutellaria baicalensis L., extrakt z kořene), zinek (citrát zinečnatý), hořčík (diglycinát hořečnatý), vitamin D3 (cholekalciferol) 500 I.U., vitamin C (askorban sodný), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B12 (kyanokobalamin), aescin (jírovec maďal, aesculus hippocastanum L., extrakt z plodu).
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

BIOMIN Restart Covital DAY...

455,00 Kč