0

JAMIESON Vitamín E 200 IU 100 kapslí

Doplněk stravy. Přírodní zdroj vitaminu E. Poskytuje antioxidační podporu, která pomáhá chránit tělo před poškozením tkání a podporuje normální tvorbu červených krvinek.
Více informací
JAMIESON
Brzy skladem
270,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

JAMIESON = KVALITA

Kanaďané důvěřují značce Jamieson již od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

 

JAMIESON

Parametry

EAN
064642020321
64642020321
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení

100 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories
Dospělí 1 kapsle denně po jídle
Nosič (sojový olej bez GMO), d-alfa-tokoferyl acetát, želírující látka (želatina), leštící látka (glycerol).
Skladujte při teplotě 15 – 25 °C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

JAMIESON Vitamín E 200 IU...

270,00 Kč