0

BIOTTER Vitamín D3 + K2 1000 IU 30 kapslí

Doplněk stravy Biotter Vitamín D + K obsahuje přírodní vitamín K s vysokou biodostupností - menachinon- 7 (MK-7) získávaný ze semen sóje, jako výsledek fermentace s podílem bakterií Bacillus subtilis natto.
Více informací
Biotter
Brzy skladem
109,00 Kč Vč. DPH

(3,63 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BIOTTER Vitamín D3 + K2 1000 IU 30 kapslí

Význam Vitamínu D pro lidský organismus: • Přispívá k normálnímu vstřebávání/využívání vápníku a fosforu • Přispívá k normální hladině vápníku v krvi a podílí se na procesu dělení buněk • Přispívá k udržení normální činnosti svalů a normální funkci imunitního systému Význam Vitamínu K pro lidský organismus: • Přispívá k udržení normálního stavu kostí • Pomáhá v procesu mineralizace kostí a je také důležitý pro udržení jejich normálního stavu a struktury • Přispívá k normální srážlivosti krve
Biotter

Parametry

EAN
8595620300286
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Diagnosis
Užívejte 1x denně 1 kapsli. Kapsli spolkněte během jídla a zapijte vodou. Při potížích s polykáním můžete kapsli otevřít a její obsah vysypat na lžičku.
Dextróza; vepřová želatina (potahová složka); regulátor kyselosti (kyselina citrónová); barvivo: oxid titaničitý (potahová složka), pomerančové aroma; sladidlo: sukralosa; menachinon (vitamín K); cholekalciferol (vitamín D).
Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek je určen dospělým osobám. Nevhodné pro těhotné ženy a kojící matky. Přípravek se nedoporučuje při přecitlivělosti na kteroukoliv složku produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

BIOTTER Vitamín D3 + K2...

109,00 Kč