0

VITAR Vitamin K2 + D3 forte 60 tablet

Doplněk stravy ve formě tablet určených pro všechny věkové kategorie, zejména pro děti v období růstu, dospělé, ženy v menopauze a osoby trpící úbytkem kostní hmoty. S příchutí maliny.
Více informací
VITAR
Skladem
134,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zdravé a pevné kosti jsou důležité pro podporu celého těla. S přibývajícím věkem může docházet k úbytku kostní hmoty, a proto je vhodné potravu obohatit o látky, které pomáhají udržet správnou hladinu vápníku nejen v kostech, ale i v krvi. Mezi takové patří i kombinace vzájemně se doplňujících vitaminů K2 a D3, jež jsou pro zdraví celého organizmu velmi prospěšné.

Vitamin K2 je pro lidský organizmus velmi důležitý. Zdravé tělo si jej v malé míře dokáže vytvářet. V potravě však není dostatečně zastoupen, proto je vhodné vitamin K2 tělu dodávat. Příznivě ovlivňuje proces srážení krve a je nezbytný pro vývoj a udržení silných kostí. Jeho velkou předností je podpora efektivního zabudování vápníku do kostní hmoty. Obsažený vitamin K2 je v bioaktivní formě menachinon MK-7. Tato forma je pro lidský organizmus velmi dobře vstřebatelná.

Účinek vitaminu K2 je podpořen vitaminem D3, který se podílí nejen na správné funkci imunitního systému a svalů, ale i na udržení správné hladiny vápníku v krvi a jeho vstřebávání. Společně tak podporují zdraví zubů a celé kosterní soustavy. Udržení přiměřené hladiny vápníku v krvi je prospěšné pro kardiovaskulární systém, jehož součástí je i srdce. Jeho funkci příznivě ovlivňuje vitamin B1 (thiamin) podílející se na správné činnosti nervové soustavy, která ovládá činnost všech orgánů v těle.

VITAR

Parametry

EAN
8595011145243
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
VITAR s.r.o.
Dospělí a děti od 12 let 1 tabletu denně, nechat rozpustit v ústech nebo zapít dostatečným množstvím tekutiny.
Plnidlo – mikrokrystalická celulóza, menachinon MK-7, cholekalciferol, přírodní aroma, plnidlo – sodná sůl karboxymethylcelulózy, protispékavé látky – talek, stearan hořečnatý, thiamin mononitrát, sladidlo – sukralóza.
Není určeno pro děti do 12 let. V případě užívání léků upravujících srážlivost krve je vhodné užívání konzultovat s ošetřujícím lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou pestrou stravu a zdravý životní styl.

VITAR Vitamin K2 + D3 forte...

134,00 Kč