0

SOLARVIT Duo effect D3 + K2 30 tobolek

Doplněk stravy s vitaminem D3 a K2. Podporuje normální funkci imunitního systému a přispívá k udržení zdravého stavu kostí.
Více informací
Solarvit
Brzy skladem
161,00 Kč Vč. DPH

(5,37 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

SOLARVIT Duo effect D3 + K2 30 tobolek

Užívání vitaminu K může podpořit pozitivní účinky dosažené dostatečným příjmem vitaminu D. Solarvit Duo Effect D3 K2 obsahuje vitamin K2 v podobě prémiové substance MenaQ7, což je vědecky testovaný vitamin K2 MK-7 ve 100% all-trans formě (all-trans menachinon-7 má molekulovou strukturu, která se vyskytuje přirozeně v potravinách a díky tomu zajistí lepší vstřebávání v organizmu). Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému, normální hladině vápníku v krvi, udržení normálního stavu kostí a zubů a udržení normální činnosti svalů. Vitamin D a vitamin K přispívají k udržení normálního stavu kostí. Vitamin K2 přispívá k normální srážlivosti krve.
Solarvit

Parametry

EAN
4011548036044
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Stada
1 tobolka denně spolu s jídlem a trochou vody.
Plnidlo mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa; protispékavá látka mastné kyseliny, zahušťovadlo arabská guma, sacharóza, škrob, barvivo oxid titaničitý; rostlinný olej (kokosový a palmový v různém poměru), protispékavá látka oxid křemičitý, vitamin K2 (menachinon), vitamin D3 (cholekalciferol); antioxidant alfa-tokoferol. Denní dávka (1 tobolka) obsahuje: Vitamin D3 25 mcg (500 %*), Vitamin K2 80 mg (107 %*). * RHP - referenční hodnota příjmu
Není určeno pro děti do 12 let. Osoby užívající léky proti srážlivosti krve (antikoagulancia kumarinového typu) se mají před užíváním doplňků stravy obsahujících vitamin K poradit se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

SOLARVIT Duo effect D3 + K2...

161,00 Kč