0

LIFTEA Liposomální vitamín C příchuť jahoda 50 ml

Vysoký obsah vitamínu C v tekuté liposomální formě.
Více informací
Liftea

Velikost balení:

50 ml
250 ml
Brzy skladem
157,00 Kč Vč. DPH

(3,14 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LIFTEA Liposomální vitamín C příchuť jahoda 50 ml

Liposomy jsou drobné kapénky, jejichž polopropustný obal zajišťuje optimální uvolnění a vstřebání účinné látky do krve. Vitamín C blahodárně působí na správnou funkci imunitního systému i nervové a psychické činnosti. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání i k tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek či kůže. V přípravku je v liposomální formě obsažen i vitamín E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Liftea

Parametry

EAN
8594026239015
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Liftec
5 ml (1 000 mg vitamínu C). Děti od 3 až 6 let: 1 ml (200 mg vitamínu C). Děti od 6 let: 2 ml (400 mg). K dávkování použijte odměrku přiloženou v balení. Rozmíchejte ve vodě. Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.
Voda, vitamín C (kyselina askorbová), emulgátor: slunečnicový, lecitin, aroma jahoda, vitamín E (DL-a-tokoferyl), sladidlo: steviol glykosidy a sukralóza, konzervant: sorban draselný. Obsah v doporučené denní dávce: Aktivní složka dospělí (5 ml) Vitamín C 1 000 mg (1.250 % RHP) Slunečnicový lecitin 1 000 mg (RHP není stanoveno) Vitamín E 3 mg (25 % RHP) RHP - referenční hodnota příjmu
Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Přípravek není určen pro děti do 3 let věku, těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu a etiketě. Po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě +4 °C až +8 °C a spotřebujte do 1 měsíce.

LIFTEA Liposomální vitamín...

157,00 Kč