0

ADVANCE VitaCé 60 kapslí

Unikátní kombinace extraktů z aceroly, šípku a rakytníku s vysokou koncentrací přírodního vitamínu C. Díky tomu se jedná o přípravek s obsahem nejvyšší dávky čistě přírodního vitaminu C na trhu.
Více informací
ADVANCE
Skladem
344,00 Kč Vč. DPH

(5,73 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE VitaCé 60 kapslí

VitaCé obsahuje nejvíce přírodního vitaminu C v 1 kapsli. Vitamín C obsažený ve VitaCé je čistě přírodní, ne uměle vyrobený (syntetický). Přírodní vitamín C se lépe vstřebává než syntetický vitamin C, proto je lépe využitelný. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním strese a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015707426
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
36
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučené dávkování: užívejte 1-2 kapsle denně. Kapsle je možné užít najednou. Dostatečně zapijte.
Acerola extrakt (Malphighia glabra, extrakt z plodů, vitamin C 25%), šípek extrakt (Rosa canina, extrakt z plodů, vitamin C 6%), rakytník extrakt (Hippophae rhamnoides, extrakt z plodů, vitamin C 10 %), želatina, protispékavá látka: stearan hořečnatý. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE VitaCé 60 kapslí

344,00 Kč