0

IMUNOGLUKAN P4H Acute! 100 ml

Imunoglukan P4H® ACUTE! je tekutý doplněk stravy na podporu imunitního systému a dýchacích cest. Je určen pro krátkodobé použití. Obsahuje IMG®, kombinaci pěti rostlinných výtažků, vitamin C a zinek, které působí synergicky, tj. účinek těchto látek se vzájemným působením podporuje.
Více informací
IMUNOGLUKAN
Skladem
256,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

IMG® je vysoce purifikovaná látka, komplex biologicky aktívních polysacharidů na bázi pleuranu izolovaný z Pleurotus ostreatus (Hlíva ústřičná). Vitamin C a zinek přispívají k normální funkci imunitního systému. Vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamin C a zinek přispívají k ochrane buněk před oxidativním stresem. Pelargonie, rosnatka a hulevník přispívají k normální funkci dýchacích cest. Bez a rosnatka přispívají k normální funkci imunitního systému.
IMUNOGLUKAN

Parametry

EAN
8588002084850
8588002084850
Cesta podání
Perorální
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pleuran
Expirace
31.5.2024
Adresa výrobce
Nové záhrady I 16450, 821 05 Bratislava, Slovensko
Doporučená denní dávka pro děti do 25 kg tělesné hmotnosti je 2x denně 5 ml nebo 1x denně 10 ml. Pro deti nad 25 kg telesné hmotnosti je doporučená denní dávka 2x denně 10 ml nebo 1x denně 20 ml. Přípravek se užívá nejlépe mezi jídlem minimálně po dobu 5 dní. Před každým užitím je nutné lahvičku důkladne a energicky protřepat.
Voda, fruktóza, Rosnatka okrouhlolistá (Drosera rotundifolia) – extrakt z rostliny, Bez černý (Sambucus nigra) – štáva z plodů, IMG® (komplex biologicky aktivních polysacharidů na bázi pleuranu z Pleurotus ostreatus – Hlíva ústřičná), Hulevník lékarský (Sisymbrium officinale) – extrakt z rostliny, Rybíz černý (Ribes nigrum) – štáva z plodů, regulátor kyselosti (kyselina citronová), Muškát jihoafrický (Pelargonium sidoides) – extrakt z kořene, vitamin C (L-askorbová kyselina), zinek (bisglycinát zinečnatý), konzervační látka (sorban draselný), zahušťovadlo (sodná sůl karboxymethylcelulózy).
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Přípravek nesmí užívat osoby s transplantovanými orgány. Osoby užívající imunosupresiva, těhotné a kojící ženy jen po konzultaci s ošetřujícím lékařem. Neužívejte Imunoglukan P4H® ACUTE!, pokud jste přecitlivělý na některou ze složek přípravku. U osob s potížemi při trávení zinečnatých solí je možné přípravek užívat s malým množstvím potravy. Přípravek není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!Přípravek obsahuje aktivní látky na přírodní bázi. Z tohoto důvodu může dojít ke změně zbarvení a k vytvoření usazeniny, což neovlivňuje kvalitu a účinnost přípravku. Zbarvení produktu je přírodního původu.

IMUNOGLUKAN P4H Acute! 100 ml

256,00 Kč