0

VICHY Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou 30 ml

Pomáhá odstraňovat příznaky stárnutí pleti. Vyhlazení vrásek a jemných linek. Okamžitá hydratace a výživa. Vhodné i pro citlivou pleť. Bez parfemace. Použití i v okolí očí.
Více informací
Vichy
Skladem
973,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VICHY LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER Sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou. Dodá pokožce až 100 % denní ztráty kyseliny hyaluronové.* Inovativní sérum proti stárnutí, které se zaměřuje na všechny typy vrásek a ztrátu plnosti jak pleti, tak kontur kolem očí. Každodenní vyhlazení vrásek s ideální koncentrací účinných látek pro viditelné výsledky, které se s používáním postupně zlepšují. *na základě koncentrace látek v H.A. Epidermic Filleru při aplikaci dvakrát denně Liftactiv Supreme Péče o pleť Sérum Klinicky prokázaná postupně se zvyšující účinnost při pravidelném používání "Za 2 týdny: o 14 % méně vrásek o 19 % méně jemných linek" "Za 6 týdnů: o 47 % méně vrásek o 60 % méně jemných linek"** **Instrumentální test na 53 ženách. 1,5 % čisté kyseliny hyaluronové, vitamín Cg Okamžitě: vyplnění kontur obličeje a očního okolí. Postupně: redukce vrásek a jemných linek. Tekutá, lehká struktura. Testováno pod dermatologickou a oftalmologickou kontrolou.
Vichy

Parametry

EAN
3337875719209
3337875719209
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Aplikujte každé ráno a večer. Jemně zatlačte na aplikátor, abyste dosáhli přesného dávkování, a nakapejte 2–3 kapky séra do dlaně. Pomocí prstů naneste na čistý a suchý obličej.
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, SECALE CEREALE SEED EXTRACT / RYE SEED EXTRACT, CALCIUM PANTOTHENATE, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, ASCORBYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, PENTYLENE GLYCOL (F.I.L. B255658/1).

VICHY Liftactiv Supreme...

973,00 Kč