0

VICHY Normaderm Phytosolution Intenzivní čisticí gel pro pleť se sklonem k akné 200 ml

Nový čisticí gel pro mastnou pleť a pleť se sklonem k akné, obohacený o minerály a probiotika, který důkladně čistí pokožku, odstraňuje nečistoty, prach a částečky znečištění hned při prvním umytí.
Více informací
Vichy

Velikost balení:

200 ml
400 ml
Skladem
402,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Nový čisticí gel pro mastnou pleť a pleť se sklonem k akné, obohacený o minerály a probiotika, který důkladně čistí pokožku, odstraňuje nečistoty, prach a částečky znečištění hned při prvním umytí. Pleť je ihned matnější a během dne se méně mastí.* Póry a černé tečky jsou méně viditelné.** INOVACE: čisticí báze rostlinného původu, která do hloubky čistí pokožku, aniž by ji narušila. Po prvním umytí* Nečistoty jsou odstraněny: 91 % Nadměrné sébum vypadá redukováno: 94 % Po 4 týdnech:* Textura pleti vypadá jemnější: 83 % Stopy po nedokonalostech jsou méně viditelné: 98 % *Klinický instrumentální test na 50 ženách s mastnou pletí se sklonem k akné, včetně citlivé pleti. Aplikace dvakrát denně po dobu 4 týdnů. **Sebehodnocení 50 žen s mastnou pletí se sklonem k akné, včetně citlivé. Aplikace dvakrát denně po dobu 4 týdnů.
Vichy

Parametry

EAN
3337875663076
3337875663076
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Každé ráno a večer napěňte s vodou na navlhčené pleti, případně pokožce těla. Poté opláchněte.
AQUA / WATER, COCO-BETAINE, PROPANEDIOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL GLYCINATE, DIPROPYLENE GLYCOL, ZINC GLUCONATE, SALICYLIC ACID, BIFIDA FERMENT LYSATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, COPPER GLUCONATE, CAPRYLYL GLYCOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B227268/1).
Vyhněte se očnímu okolí. V případě kontaktu s očima ihned vypláchněte vodou.

VICHY Normaderm...

402,00 Kč