0

VICHY Neovadiol Meno 5 Dvoufázové Sérum 30 ml

Zlepšuje pevnost a sjednocuje tón pleti. Pro vyhlazenější a zářivější pleť. Intenzivně vyživuje.
Více informací
Vichy
Brzy skladem
1 075,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

VICHY NEOVADIOL Meno 5 Dvoufázové Sérum pro pleť v období peri a postmenopauzy. Hormonální změny v období menopauzy stupňují 5 viditelných známek stárnutí pleti. Laboratoře Vichy spojily Termální vodu Vichy vulkanického původu s Proxylanem, výtažkem z kasie, Vitaminy B3-Cg-E a Omega mastnými kyselinami z rostlinných olejů. Toto sérum poskytuje 5 benefitů: vrásky vypadají vyhlazenější, pleť působí pevněji a intenzivně vyživená. Tón pleti je sjednocenější a zářivější.
Vichy

Parametry

EAN
3337875773980
3337875773980
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Před aplikací dobře protřepejte. Aplikujte dvakrát denně před aplikací krému. Vyhněte se okolí očí a rtů. V případě zasažení očí je ihned důkladně vypláchněte dostatečným množstvím vody. V případě podráždění omezte četnost aplikace a pokud podráždění přetrvá, ukončete používání přípravku a poraďte se s lékařem. Vyhněte se expozici na slunci. Před pobytem na slunci se doporučuje na místa, na která byly aplikovány alfa-hydroxykyseliny (AHA), nanést ochranný přípravek s SPF ≥ 20. Kontakt přípravku s kůží musí být v omezené četnosti nebo době trvání.
AQUA / WATER / EAU, ISOPROPYL ISOSTEARATE, DICAPRYLYL ETHER, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID, SQUALANE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, ADENOSINE, ASCORBYL GLUCOSIDE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. N280454/1).

VICHY Neovadiol Meno 5...

1 075,00 Kč