0

VICHY CAPITAL SOLEIL Ochranný sprej s beta-karotenem SPF 50 200 ml

S průlomovou vodovou texturou. Zanechává pocit čistoty a svěžesti, nelepí, nezanechává bílé stopy. Pro podporu sjednoceného tónu pleti a zvýraznění opálení.
Více informací
Vichy
Skladem
667,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Velmi lehká textura podobná vodě s betakarotenem. S fotostabilním širokospektrální UVA-UVB filtrační systém na bázi Mexorylu®.
Vichy

Parametry

EAN
3337875695152
3337875695152
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Před použitím pořádně protřepejte. Vhodné na obličej a tělo. Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem.
AQUA / WATER, HOMOSALATE, DICAPRYLYL ETHER, DIISOPROPYL SEBACATE, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, DICAPRYLYL CARBONATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, PROPANEDIOL, TRIETHANOLAMINE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CAPRYLYL GLYCOL, CI 40800 / BETA-CAROTENE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, PHENOXYETHANOL, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C234249/1).
Nadměrná expozice na slunci je nebezpečná. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Nerozprašujte přímo na obličej. Produkt aplikujte pomocí vašich dlaní. Neaplikujte do okolí očí. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunečnímu záření. Zabraňte kontaktu s textiliemi.

VICHY CAPITAL SOLEIL...

667,00 Kč