0

VICHY Liftactiv Supreme Zpevňující denní krém pro suchou pleť 50 ml

Denní korekční péče pro hluboké i jemné vrásky, ztrátu pevnosti či unavený vzhled pleti. Pro suchou až velmi suchou pleť.
Více informací
Vichy
Skladem
881,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Účinné složení kombinuje aktivní látky pro krátkodobou i dlouhodobou korekci viditelných znaků stárnutí. Po použití dochází k okamžitému optickému efektu vyhlazení vrásek a eliminaci nedokonalostí na povrchu pleti. Dlouhodobý efekt:  Po 1. měsíci vrásky vypadají redukovány a pleť je vypnutá. Vhodné i pro citlivou pleť. Testováno pod dermatologickou kontrolou.
Vichy

Parametry

EAN
3337871328801
3337871328801
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Aplikujte každý den, a to ráno a/nebo večer. V dostatečném množství naneste na důkladně vyčištěnou a usušenou pleť a jemnými pohyby vmasírujte do pokožky. Nechte důkladně vstřebat.
AQUA, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, RHAMNOSE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, STEARYL ALCOHOL, CERA ALBA, SILICA, PEG-20 STEARATE, BHT, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, PEG-100 STEARATE, CI 77891, STEARIC ACID, SORBITAN OLEATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, CAFFEINE, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PHENOXYETHANOL, ADENOSINE, NYLON-12, POLOXAMER 338, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, XANTHAN GUM, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, POLYSORBATE 80, PARFUM (F.I.L. C187911/1).

VICHY Liftactiv Supreme...

881,00 Kč