0
Krátká expirace
  • Krátká expirace

VICHY Neovadiol Phytosculpt Remodelační péče o krk & kontury obličeje 50 ml

Zpevňující remodelační textura pro mladistvěji vypadající pleť. Vhodné pro masáž zón krku a obličejových kontur.
Více informací
Vichy
Skladem
836,00 Kč Vč. DPH

(16,72 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VICHY Neovadiol Phytosculpt Remodelační péče o krk & kontury obličeje 50 ml

Během menopauzy dochází k výraznému poklesu hutnosti pleti, zasažena je zejména oblast obličeje a krku. Tenká, křehká pleť a ztráta pevnosti způsobují ptózu ve spodní části obličeje a povadání kůže na krku.  Neovadiol Phytosculpt je 1. zpevňující, remodelační péče od Vichy, které cílí na menopauzou nejvíce zasažené zóny - krk a kontury obličeje.  Dochází ke zlepšení tonicity a hutnosti pleti v oblasti krku a dekoltu, pokožka se jeví celkově remodelovaná a vypnutá. Kontury obličeje jsou zpevněné a více vyrýsované.
Vichy

Parametry

EAN
3337875647182
3337875647182
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Expirace
30.9.2024
Akce
Vichy
Krém zahřejte v dlaních a naneste v dostatečném množství po obou stranách krku, na dekolt a kontury obličeje. Masírujte dle následujících masážních technik, dokud se krém nevstřebá.
AQUA / WATER, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL, ALCOHOL DENAT., BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, CERA ALBA / BEESWAX, MYRISTYL MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, ADENOSINE, METHYLDIHYDROJASMONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHYMATOSORUS GROSSUS LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, CETYL PALMITATE, CITRIC ACID, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, ISOHEXADECANE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, POLYSORBATE 80, PROPANEDIOL, SORBITAN OLEATE, SORBITAN TRISTEARATE, STEARIC ACID, POLYSILICONE-11, CI 15985 / YELLOW 6, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B226829/1).

VICHY Neovadiol Phytosculpt...

836,00 Kč