0

VICHY Normaderm Probio-BHA Sérum 30ml

Jemně obnovuje texturu pleti a koriguje vznik 3 nedokonalostí pleti: pupínky, černé tečky a viditelné póry. Pleť vypadá obnovená a působí zdravější.
Více informací
Vichy
Skladem
797,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VICHY Normaderm PROBIO-BHA sérum. VĚDA O EXPOZOMU: Od puberty do dospělosti stres spolu s vnitřními a vnějšími faktory zintenzivňuje nedokonalosti a ovlivňuje kvalitu pleti. ŘEŠENÍ VICHY: Formule Laboratoří Vichy spojuje Termální vodu Vichy vulkanického původu s 5 % kyseliny glykolové, salicylové a probiotickými frakcemi. Toto každodenní peelingové sérum jemně obnovuje texturu pleti a koriguje vznik 3 nedokonalostí pleti: pupínky, černé tečky a viditelné póry. Pleť vypadá obnovená a působí zdravější.
Vichy

Parametry

EAN
3337875791984
3337875791984
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Expirace
31.8.2024
Akce
Vichy
Aplikujte jednou denně. Vyhněte se okolí očí. Vyhněte se sluneční expozici. Každé ráno aplikujte fotoprotekční přípravek pro ochranu před sluncem, a to alespoň SPF 20. V případě podráždění prodlužte interval mezi aplikacemi.
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Glycolic Acid, Glycerin, Propanediol, Sodium Hydroxide, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Salicylic Acid, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Ascorbyl Glucoside, Vitreoscilla Ferment, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Panthenol, Menthol.

VICHY Normaderm Probio-BHA...

797,00 Kč