0

VICHY Liftactiv Specialist Glyco-C anti-age ampule proti pigmentaci 10 x 2 ml

Koncentrovaná účinnost. Balení ampule zaručuje zachování optimální uchování aktivních látek a jejich čerstvosti pro každé použití.
Více informací
Vichy

Velikost balení:

20 ml
Skladem
579,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LIFTACTIV SPECIALIST GLYCO-C ANTI-AGE AMPULE PROTI PIGMENTACI představují inovaci od Vichy s vysoce koncentrovanou silou aktivních látek používaných v dermatologii, vybraných pro účinnou korekci hlavních známek stárnutí pleti. Cílí na pigmentové skvrny, nejednotný tón a nedostatečný jas pleti. Přes noc napomáhají k rozjasnění pleti a její exfoliaci.
Vichy

Parametry

EAN
3337875711098
3337875711098
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Ampule
Velikost balení
20 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Každý večer naneste obsah 1/2 ampule na obličej a krk pomocí vatového tamponu. Nanášejte na vyčistěnou pleť. Používejte před obvyklou noční péčí. Následující ráno použijte krém s ochranným SPF faktorem. Rozlomte ampuli pomocí papírového kapesníku. Na otevřenou ampuli nasaďte plastový aplikátor. Aplikujte 1/2 ampule na vatový tampon. Po použití na aplikátor nasaďte plastový uzávěr, ten ampuli uzavře a uchová její obsah do druhého použití. Balení obsahuje 1 aplikátor na 10 ampulí.
AQUA / WATER, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, ASCORBYL GLUCOSIDE (F.I.L. B236680/1).
Pouze k vnějšímu použití. Nepijte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po použití si umyjte ruce. Používejte pouze dle pokynů. Vyhněte se oblasti kolem očí a vyvarujte se kontaktu s očima. V případě kontaktu s očima je okamžitě a důkladně vypláchněte vodou. V případě podráždění snižte četnost aplikace.

VICHY Liftactiv Specialist...

579,00 Kč