0

LADY DREAMS Vibrátor Kitty

Kitty je úžasný vibrátor zahnutý tak, aby co nejlépe stimuloval bod G. Je velmi příjemný na dotek a nabízí 7 různých vibračních programů. Za úkol má především stimulaci bodu G, ale můžete ho pužít i na dráždění klitorisu, bradavek nebo pro dráždění erotogenních zón partnera.
Více informací
LADY DREAMS
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
1 568,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Špička vibrátoru je ohebná, tělo je pevné, snadno tak zacílíte ten správný bod a užijete si intenzivní rozkoš. Vibrace se ovládají jediným tlačítkem, s každým kliknutím změníte vibrační program. Vibrátor je dobíjecí, stačí perforovat malý důlek u nápisu DC5V a připojit vibrátor k elektrickému zařízení.

Věříme, že vás tento typ vibrátoru zaujal. Zařadili jsme jej do prodeje, protože je tento tvar velmi populární již dlouhá léta. Nově je nabízen jako dobíjecí pomůcka, vyrobená z kvalitního a velmi příjemného silikonu.

LADY DREAMS

Parametry

EAN
8592197067734
Materiál: silikon. Celková délka: 15 cm, vkládací délka: 13 cm, průměr: 2-3 cm. Baterie: dobíjecí akumulátor (součástí balení dobíjecí USB kabel). Voděodolnost: ano (vhodný pod tekoucí vodu, do sprchy). Barva: fialová.

LADY DREAMS Vibrátor Kitty

1 568,00 Kč