0
  • Krátká expirace

TOPVET Stomaclean pro psy sprej 50 ml

Veterinární přípravek pro psy a péči o jejich ústní dutiny. Zabraňuje zápachu. Působí pozitivně na zdraví a regeneraci zubů.
Více informací
Topvet
Skladem
142,00 Kč Vč. DPH

(2,84 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

TOPVET Stomaclean pro psy sprej 50 ml

Originální receptura vyvinutá na základě nejnovějších poznatků moderní fytofarmacie. Díky unikátní kombinaci účinných látek (propolis, máta, TTO, hřebíček aj.), taninu, fluoru a kyseliny citronové, má přípravek pozitivní vliv nejen na stav dásní a sliznic, ale i zubů. Omezuje tvorbu zubního kamene, plaku i zubního kazu, pomáhá odstranit již vytvořený zubní kámen, prodlužuje efekt odstranění zubního kamene, vykazuje hojivý a regenerační účinek na dásně a další měkké tkáně v dutině ústní, např. při zánětu.
Topvet

Parametry

EAN
8595643604682
8595643604682
Léková forma
Sprej
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Veterina
Výrobce
Green Idea
Expirace
17.9.2024
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
Aplikujte dostatečné množství na sliznici dutiny ústní. Pokud je váš pejsek lekavý, je možné aplikovat na vatovém tamponku. 
Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Commiphora Myrrha Resin, Panthenol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Sodium Fluoride, Propolis Cera.
Používejte dle návodu k použití. Pouze pro zvířata. V případě potíží doporučujeme konzultovat zdravotní stav zvířete s veterinárním lékařem.

TOPVET Stomaclean pro psy...

142,00 Kč