0

ENTEROZOO gel 100 g

Detoxikační gel při poruchách zažívání, infekčních průjmech, otravě, alergii či k urychlení hojení poranění. Je bez chuti a vůně. Veterinární přípravek.
Více informací
ENTEROZOO
Skladem
304,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Unikátní veterinární detoxikační gel tvořený organickým minerálem a čistou vodou. Přípravek na sebe váže škodlivé látky, toxiny, patodenní bakterie, viry a umožňuje zlepšit stav zvířete. Napomáhá růstu normální mikroflóry a s tím spojené obnově střevní imunity zvířete.

 

ENTEROZOO

Parametry

EAN
8594161370062
8594161370062
Léková forma
Gel
Velikost balení
100 g
Určeno pro
Psy a kočky
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Bioline Products

Doporučuje se užívat již při prvních příznacích nemoci nebo otravy. Zvířatům lze podávat různými způsoby: přímo do tlamy, přimíchat do krmiva, dát na pamlsek, rozmíchat v přiměřeném množství vody a podávat plastovou stříkačkou do dutiny ústní, rozmíchat v malém množství vody do napáječky apod. Je možné aplikovat také na postižená místa kůže zvířete při různých zánětech, ekzémech, alergických projevech, poranění kůže apod. Naneste na postižené místo silnější vrstvičku gelu, která se po zaschnutí odrolí nebo si ji zvíře olíže. V těchto případech doporučujeme současné podávání vnitřně i zevně.

Polyhydrát polymethylsiloxanu 60 %, voda čištěná 40 %.
Před použitím tubu dobře protřepejte. Při vytlačování přípravku z tuby se může objevit malé množství tekutiny.

ENTEROZOO gel 100 g

304,00 Kč