1

CANESTEN GYN Combi Pack 1 vaginální tableta a krém 20 g

Canesten GYN Combi Pack léčí komplexně kvasinkovou infekci a ulevuje od svědění. 1 vaginální tableta k léčbě mykózy. Krém k léčbě kvasinkové infekce intimních partií.
Více informací
CANESTEN
Skladem
349,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Léčivý přípravek Canesten GYN Combi Pack je určen ke komplexní léčbě kvasinkové infekce a tím ulevuje od pocitu svědění. Představuje komplexní způsob léčby, který léčí kvasinkovou infekci přímo v pochvě a zároveň na vnějších intimních partiích. Je tedy vhodný ke kombinované léčbě vnitřních i vnějších projevů kvasinkové infekce.
CANESTEN

Parametry

SUKL název
CANESTEN GYN COMBI PACK 500MG+10MG/G CRM+VAG TBL NOB 1+20G
SUKL kód
0180434
EAN
8590322000977
8590322000977
Cesta podání
Vaginální
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Gynaecologica

Canesten vaginální tableta: Protože u gynekologických zánětů jsou obvykle postižené jak pochva, tak zevní genitál, léčba obou těchto oblastí má probíhat současně: Ženy a dívky od 12 let aplikují vaginální tabletu jednorázově, nejlépe večer před spaním. Tableta se zavádí do pochvy pomocí aplikátoru. Léčba nemá být prováděna během menstruace. Na zevní genitál je určen Canesten krém. Canesten krém: U žen a dívek se krém používá na oblast zevních rodidel až ke konečníku, u mužů na kůži žaludu a předkožku. Nanáší se 2-3x denně v tenké vrstvě. Krém je třeba používat dostatečně dlouho, a to 1-2 týdny. Jestliže do 7 dnů od zahájení léčby nedojde ke zlepšení příznaků onemocnění, poraďte se svým lékařem. Pro zvládnutí onemocnění je nezbytná současná léčba sexuálních partnerů. Bez porady s lékařem nepoužívejte přípravek déle než 4 týdny.

Tableta: Léčivá látka: Clotrimazolum 500 mg v 1 vaginální tabletě. Pomocné látky: pentahydrát kalcium-laktátu, krospovidon, koloidní bezvodý oxid křemičitý, monohydrát laktosy, magnesium-stearát, kukuřičný škrob, hypromelosa 2910/15, mikrokrystalická celulosa, kyselina mléčná. Krém: Léčivá látka: Clotrimazolum 200 mg v 20 g krému. Pomocné látky: benzylalkohol, vorvaňovina, cetylstearylalkohol, oktyldodekanol, polysorbát 60, sorbitan-stearát, čištěná voda.

Canesten GYN COMBI PACK vaginální tableta a krémayx

CANESTEN GYN Combi Pack 1...

349,00 Kč