0

HERBADENT PROFESSIONAL Bylinná ústní voda s chlorhexidinem 240 ml

Vysoký podíl klinicky ověřeného bylinného extraktu a 0,12 % chlorhexidinu. Napomáhá hojení ran a snižuje riziko rozvoje zánětu po stomatologických výkonech. Snižuje výskyt bakterií v ústní dutině a omezuje krvácení.
Více informací
HERBADENT
Skladem
218,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Bylinná ústní voda obsahuje kromě léty ověřeného extraktu ze 7 léčivých bylin také 0,12 % chlorhexidinu. Výsledkem je účinná receptura se silným antimikrobiálním účinkem, která účinně snižuje výskyt bakterií v dutině ústní a tím i množství zubního plaku.

Ústní voda je určená k akutní péči o dutinu ústní při zánětlivých obtížích, projevujících se například zarudnutím či krvácením dásní. Doporučujeme ji použít i po stomatologických výkonech, kdy napomáhá s hojením ran a snižuje riziko rozvoje zánětu.

HERBADENT

Parametry

EAN
8594021371970
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Voda
Velikost balení
240 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbai a.s.
Aqua, Alcohol Denat., Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Sorbate, Citrus Nobilis Peel Oil, Aroma*, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Rebaudioside A, Citric Acid, Mentha Piperita Oil, Limonene.*směs přírodních silic

HERBADENT PROFESSIONAL...

218,00 Kč