0

HERBADENT Bylinný roztok na dásně 25 ml

Roztok z bylin je určen pro péči a ochranu dásní a sliznic dutiny ústní při výskytu problémů jako je zánět a krvácení dásní, parodontóza či afty. Je vhodným přípravkem také pro péči o dutinu ústní po chirurgických zákrocích či při výskytu otlaků pod snímatelnými náhradami a rovnátky.
Více informací
HERBADENT
Skladem
219,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Roztok na dásně je vyroben z patentovaného extraktu léčivých bylin (řepík, šalvěj, heřmánek a nátržník) a jejich silicí (fenykl, hřebíček, máta).

Složení vychází z unikátní a léty klinicky prověřené bylinné receptury tradičního HERBADENT masážního roztoku na dásně, který je již od roku 1968 registrovaným léčivem. Nové složení obsahuje méně lihu a tradiční látka Benzocain je nahrazena anestetickými účinky přírodní hřebíčkové silice.

Nový HERBADENT Bylinný roztok na dásně je velmi šetrný k ošetřovanému místu a má vynikající účinek na stav dásní a sliznic ústní dutiny.

HERBADENT

Parametry

EAN
8594021370737
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
25 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbai a.s.
Aplikace pomocí kapátka např. na vatovou tyčinku pro jemné ošetření dásní či sliznice.
Alcohol Denat., Aqua, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Mentha Piperita Oil, Citric Acid, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Eugenol, Isoeugenol, Limonene.

HERBADENT Bylinný roztok na...

219,00 Kč