0

PHILIPS SONICARE Kombo ústní sprchy a sonického kartáčku HX3886/41

Sonický zubní kartáček pro osvěžující hloubkové čištění zubů a zároveň šetrnou péči o dásně. Bezdrátová ústní sprcha pro unikátní čištění mezizubních prostor a správné provedení ústní hygieny. Odstraňuje až 99 % zubního plaku. Snadné použití.
Více informací
Philips Sonicare
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
6 466,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PHILIPS SONICARE Kombo ústní sprchy a sonického kartáčku HX3886/41

DiamondClean Nové generace HX3886/41

Tři intenzity vám umožňují vybrat si mezi vyšším nastavením pro účinnější čištění a nižším nastavením pro citlivější ústa. Kartáček DiamondClean se dodává s režimy Clean, White+, Gum Health a Deep Clean+. Režim Clean je určen pro výjimečné každodenní čištění, režim White+ slouží k odstranění skvrn, režim Gum Health zajišťuje šetrné, ale účinné čištění dásní a režim Deep Clean+ zajišťuje hloubkové čištění. Sonický stíravý pohyb napění zubní pastu na bublinky, které útočí na plak a vhání je do mezizubních prostor a podél linie dásní. Za pouhé 2 minuty získáte stejný účinek jako při měsíčním čištění manuálním kartáčkem. Obsahuje hlavice Premium Plaque Defense a nabíjecí sklenici/základnu.

Přenosná ústní sprcha Power Flosser HX3886/41

Unikátní hlavice Quad Stream ve tvaru X rozděluje proud vody do 4 vodních trysek, které pokryjí větší plochu mezi zuby a podél linie dásní. Zuby tímto můžete vyčistit rychleji a důkladněji bez potřeby zubní nitě. V režimu Deep Clean vás jemné pulzy vody plynule navedou od zubu k zubu, takže pokaždé dosáhnete správného výsledku. 2 režimy čištění mezizubních prostor, 3 nastavení intenzity. Režim Clean využívá stálý proud vody k důkladnému každodennímu čištění. Režim Deep Clean využívá jednotlivých pulzů k ještě důkladnějšímu čištění. S tryskou která se otáčí o 360 °se dostanete i do obtížně dosažitelných oblastí a zařízení tak můžete používat v jakékoli orientaci. Pohodlné nabíjení pomocí kabelu USB-C využívá stejného připojení jako většina telefonů nebo tabletů.

Parametry

EAN
8710103997511
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Philips

Balení obsahuje:

1 Bezdrátový Power Flosser

1 Tryska F1 Standard

1 Tryska F3 Quad Stream

1 Nabíjecí kabel pro USB

1 Síťový USB adaptér

1 DiamondClean 9000

1 Kartáčková hlavice

1 Nabíjecí sklenice

1 Cestovní pouzdro USB

 

 

PHILIPS SONICARE Kombo...

6 466,00 Kč