0

ALOGEL gel 8 ml

Gel na afty a drobná poranění v dutině ústní. Na sliznici úst vytváří ochrannou vrstvu. Dobře přilne a dlouho vydrží.
Více informací
ALOGEL
Skladem
171,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Alogel gel chrání sliznice v místě aplikace před přímým mechanickým drážděním. Je vhodný i u rovnátek či špatně sedícího umělého chrupu. Obsahuje osvědčenou kombinaci složek - kyselinu glycyrrhetinovou, aloe vera a kyselinu hyaluronovou. Ochranný gel je bezpečný i v případě polknutí.

ALOGEL

Parametry

EAN
8594173710771
8594173710771
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Gel
Velikost balení
8 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NextForce a.s.
Naneste na sliznici úst či jazyka 1 – 2 kapky gelu a jemně rozetřete. Nejlepšího výsledku dosáhnete, když po dobu 1 hod po aplikaci nebudete jíst ani pít. Aplikaci opakujte 3 - 4x denně, nebo dle potřeby.
Aqua, PVP, Maltodextrin, Propylene Glycol, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Aroma, Benzalkonium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Saccharin, Glycyrrhetinic Acid, Aloe Barbadensis Extract.
Pouze k zevnímu použití. Určeno k aplikaci na sliznici ústní dutiny. Přípravek nesmí používat osoby se známou přecitlivělostí na kteroukoliv ze složek přípravku. Nepoužívejte na otevřené rány. Zamezte kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. V případě výskytu místní vyrážky nebo podráždění přestaňte přípravek používat a poraďte se s Vaším lékařem. Uchovávejte při teplotách 5 - 30°C. Chraňte před slunečním zářením.

ALOGEL gel 8 ml

171,00 Kč