0

GS Ginkgo 60 premium 60+30 tablet

Silný extrakt 60 mg z mladých lístků ginkga pro podporu paměti. Obohaceno o koncentrovanou sílu hlohu, gotu kolu a hořčík.
Více informací
GS

Velikost balení:

90 ks
90 ks
Brzy skladem
407,00 Kč Vč. DPH

(4,52 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GS Ginkgo 60 premium 60+30 tablet

Ginkgo biloba přispívá k duševní rovnováze, podporuje mikrocirkulaci krevního systému, kognitivní funkce, paměť a podporuje normální činnost mozku. Hloh obecný podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému a zdravý spánek. Gotu kola přispívá k duševnímu zdraví, podporuje kognitivní funkce a normální činnost cévní soustavy. Hořčík podporuje normální psychickou a nervovou činnost.
GS

Parametry

EAN
8594032757015
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
1 tableta denně
Denní dávka (= 1 tableta) obsahuje Ginkgo biloba - extrakt z mladých lístků 60 mg, Gotu kola - extrakt z nati 20 mg, Hloh obecný - extrakt z plodů 20 mg, Hořčík 150 mg (40%*). Složení: nosiče (celulóza, sodná sůl karboxymethyl­celulózy), oxid hořečnatý, Ginkgo biloba - extrakt z listů, gotu kola (Centella asiatica) - extrakt z nati, hloh obecný (Crataegus laevigata) - extrakt z plodů, protispékavé látky (oxid křemičitý, stearan hořečnatý), potahovací látky (hydroxypropyl­methycelulóza), barviva (oxid titaničitý, oxid železitý). * RVH - referenční výživová hodnota
Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Osoby s poruchami krevní srážlivosti mohou užívat pouze se souhlasem lékaře. Vzhledem k obsahu Ginkgo biloba (jinan dvoulaločný) může snižovat srážlivost krve. Vzhledem k obsahu Ginkgo biloba (jinan dvoulaločný) může snižovat srážlivost krve.

GS Ginkgo 60 premium 60+30...

407,00 Kč